GeForce 210 sistem FPS düşmesi

aynısını yaptım termal macundan şühpelendim değişitirdim ama şimdi farklı sorum olacak ekran kartının soğutma bloğundaki küçük vidaları nasıl çıkarırım ?
Optifine kullanıyorum skywars oynuyorm ve fps 400 ? craftrisede oynuyorm

Uygun tornavida bulmanız lazım fakat dikkatli olmanız lazım. Vida yalama yaparsa kartı hiç kullanamaz hale getirebilirsiniz. ( Yarı yolda yalama olursa soğutma tam baskı yapmayacağından sıcaklıklar 95 100leri görebilir.)

evt onunda termal macununu değiştirdim kartta sıkıntı yok ama CPU pc boşta iken bile %90 95 nedeni nedir pc ondan dolayımı kasıyor acaba ?

Bir virüs taraması yapın hocam yapmadıysanız.
Yaptım ama halen %100 sadece boşta iken 3 gün önce felan dediğim gibi böyle şeyler yoktu bu konuyu açmadan 1 gün önce mis gibiydi termal macunları değiştirdim herşeyi yaptım .
@Recep Baltaş hocam bir bakarmısın bilgisayarda hiç birşey yapamaz hale geldim .
arkadaşlar şimdi size birşey söyleceyeğim ben windowsu etkinleştirmeden kullanıyordum şimdi ürün anahtarı alıp etkinleştirdim garip şekilde cpu kullanımı düştü ama halen oyunlarda kasıo

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    12,9 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
CraftRise oynuyorsan normal optimizasyonu çok kötü oldu. Bende 50 60 FPS alırken şimdi 10 alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…