esadtetik Picopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 512 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #11 Dechame dedi: Üstüne önerilenlerinde 2 GB RAM istiyor. Genişletmek için tıkla... Eski sürümle yeni sürüm arasında FPS farkı olur mu?
Dechame dedi: Üstüne önerilenlerinde 2 GB RAM istiyor. Genişletmek için tıkla... Eski sürümle yeni sürüm arasında FPS farkı olur mu?
Gwynbleidd 00 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.690 Çözümler 3 Yer Mère-Lachaiselongue Cemetery Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #12 esadtetik dedi: Crack indirmiştim ve 30, 40 FPS oynuyordum Steam'den orijinal olarak alacağımda yeni sürümle eski sürüm arasında fark olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır aksine daha stabil oynarsınız.
esadtetik dedi: Crack indirmiştim ve 30, 40 FPS oynuyordum Steam'den orijinal olarak alacağımda yeni sürümle eski sürüm arasında fark olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır aksine daha stabil oynarsınız.
esadtetik Picopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 512 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #13 Shadow Ryzen dedi: Ben şeyle karıştırdım. Çok pardon. Şu yarışma oyunuyla karıştırdım. Genişletmek için tıkla... Önemli değil özür dilemeniz yeter
Shadow Ryzen dedi: Ben şeyle karıştırdım. Çok pardon. Şu yarışma oyunuyla karıştırdım. Genişletmek için tıkla... Önemli değil özür dilemeniz yeter
Grizi Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 562 Çözümler 6 Yer Antalya/Fransa Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #14 Shadow Ryzen dedi: Ben şeyle karıştırdım. Çok pardon. Şu yarışma oyunuyla karıştırdım. Genişletmek için tıkla... Party Panic.
Shadow Ryzen dedi: Ben şeyle karıştırdım. Çok pardon. Şu yarışma oyunuyla karıştırdım. Genişletmek için tıkla... Party Panic.
esadtetik Picopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 512 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #15 Her şey için çok teşekkür ediyorum çok yardımcı oldunuz teşekkürler
Furkanncoskun Femtopat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2021 #16 dx kaç istiyor