Çözüldü GeForce 210 sistemde "This version of DirectX is not supported" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ultimix

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
esnaf
Merhaba
Epic Games kütaphandemde oyun vardı ve yükledim. Fakat oyunu açmak istediğimde "This version of DirectX is not supported by the title, please confirm your System requirements " mesajını içeren hatayı alıyorum.

İnternette aradım tavsiye edilen yolları denedim bir türlü olmadı. Tavsiyeniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyun sistem gereksinimleri açısından seçici görünüyor. Hatadan anladığım kadarıyla DX11 destekleyen bir ekran kartınız yok muhtemelen. Eğer durum buysa ekran kartı değişiminden başka çareniz olmayacaktır. Ekran kartı modeli nedir?
Oyun sistem gereksinimleri açısından seçici görünüyor. Hatadan anladığım kadarıyla DX11 destekleyen bir ekran kartınız yok muhtemelen. Eğer durum buysa ekran kartı değişiminden başka çareniz olmayacaktır. Ekran kartı modeli nedir?

Artı -1 Eksi
Çözüm

Bunu denedim olmadı.

GeForce 210.

Dizüstü bilgisayarda bile oynamıştım bu oyunu onda da HD7250 gibi bir ekran kartı vardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
O kartla hata almanız normal. DX11 desteğini geçtim, sistem gereksinimlerini bile karşılamıyor.
Hocam been dizüstü bilgisayarda bile oynadım oyunu. sorun başkka bence. Kaldı ki internette bu kartla oynanış videoları var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…