MarkS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.477 Çözümler 7 Yer NY 7 Kasım 2020 #1 NVIDIA sitesinde her şeyi doğru girip indir dediğimde ekteki gibi bildirim veriyor ama ne kadar beklesem de yüklenmiyor. Ekran kartı: GeForce 210
NVIDIA sitesinde her şeyi doğru girip indir dediğimde ekteki gibi bildirim veriyor ama ne kadar beklesem de yüklenmiyor. Ekran kartı: GeForce 210
Çözüm L L Lord Raiden 7 Kasım 2020 MarkS dedi: NVIDIA sitesinde her şeyi doğru girip indir dediğimde ekteki gibi bildirim veriyor ama ne kadar beklesem de yüklenmiyor. Ekran kartı: GeForce 210 Eki Görüntüle 729424 Genişletmek için tıkla... Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Bunu dener misiniz? Windows 10 için seçtim. Sizin işletim sisteminiz nedir?
MarkS dedi: NVIDIA sitesinde her şeyi doğru girip indir dediğimde ekteki gibi bildirim veriyor ama ne kadar beklesem de yüklenmiyor. Ekran kartı: GeForce 210 Eki Görüntüle 729424 Genişletmek için tıkla... Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Bunu dener misiniz? Windows 10 için seçtim. Sizin işletim sisteminiz nedir?
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 7 Kasım 2020 #2 MarkS dedi: NVIDIA sitesinde her şeyi doğru girip indir dediğimde ekteki gibi bildirim veriyor ama ne kadar beklesem de yüklenmiyor. Ekran kartı: GeForce 210 Eki Görüntüle 729424 Genişletmek için tıkla... Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Bunu dener misiniz? Windows 10 için seçtim. Sizin işletim sisteminiz nedir? Artı 1 Eksi Çözüm
MarkS dedi: NVIDIA sitesinde her şeyi doğru girip indir dediğimde ekteki gibi bildirim veriyor ama ne kadar beklesem de yüklenmiyor. Ekran kartı: GeForce 210 Eki Görüntüle 729424 Genişletmek için tıkla... Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Bunu dener misiniz? Windows 10 için seçtim. Sizin işletim sisteminiz nedir?
KS KS MarkS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.477 Çözümler 7 Yer NY 7 Kasım 2020 #3 Lord Raiden dedi: Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Bunu dener misiniz? Windows 10 için seçtim. Sizin işletim sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Windows 10 Pro 64-bit. Artı 0 Eksi
Lord Raiden dedi: Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Bunu dener misiniz? Windows 10 için seçtim. Sizin işletim sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Windows 10 Pro 64-bit.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 7 Kasım 2020 #4 MarkS dedi: Windows 10 Pro 64-bit. Genişletmek için tıkla... Doğru seçmişim. Deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 7 Kasım 2020 #5 Kısa bir süre kullanmıştım bu kartı fazla bir sürücü desteği olmadı. Eğer tahminim doğruysa Zotac Synergy Edition versiyonunu kullanıyorsunuz eğer doğruysa aşağıdaki linkten indirin. ZOTAC | Mini PCs and GeForce RTX Gaming Graphics Cards | ZOTAC ZOTAC pushes the limit for Gamers and Creators. We manufacture award winning NVIDIA GeForce RTX Gaming Graphics Cards and powerful Mini PC solutions. www.zotac.com Eğer başka ise NVIDIA'nın sitesinden uyumlu olanı indirin. Grafik Sürücüsü - GeForce 342.01 Driver | NVIDIA Son düzenleme: 7 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
Kısa bir süre kullanmıştım bu kartı fazla bir sürücü desteği olmadı. Eğer tahminim doğruysa Zotac Synergy Edition versiyonunu kullanıyorsunuz eğer doğruysa aşağıdaki linkten indirin. ZOTAC | Mini PCs and GeForce RTX Gaming Graphics Cards | ZOTAC ZOTAC pushes the limit for Gamers and Creators. We manufacture award winning NVIDIA GeForce RTX Gaming Graphics Cards and powerful Mini PC solutions. www.zotac.com Eğer başka ise NVIDIA'nın sitesinden uyumlu olanı indirin. Grafik Sürücüsü - GeForce 342.01 Driver | NVIDIA
KS KS MarkS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.477 Çözümler 7 Yer NY 7 Kasım 2020 #6 Lord Raiden dedi: Doğru seçmişim. Deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun kurdum sürücüyü. Artı 0 Eksi
Lord Raiden dedi: Doğru seçmişim. Deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun kurdum sürücüyü.