esadtetik Picopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 512 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #11 AceTeq dedi: 512 MB'lik ekran kartı modelini merak ettim şimdi? Genişletmek için tıkla... Vallahi bilmiyorum kırmızı bir kart AMD'nin.
AceTeq dedi: 512 MB'lik ekran kartı modelini merak ettim şimdi? Genişletmek için tıkla... Vallahi bilmiyorum kırmızı bir kart AMD'nin.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.006 Çözümler 81 Yer Başkent 29 Mayıs 2022 #12 esadtetik dedi: Vallahi bilmiyorum kırmızı bir kart AMD'nin. Genişletmek için tıkla... Kart takılıysa aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcısı altında ekran kartı modeli gözükür. Kontrol edebilir misiniz?
esadtetik dedi: Vallahi bilmiyorum kırmızı bir kart AMD'nin. Genişletmek için tıkla... Kart takılıysa aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcısı altında ekran kartı modeli gözükür. Kontrol edebilir misiniz?
Ersin Zr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 2.630 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #13 esadtetik dedi: Hocam kart çok kötü 512MB'lık en azından 40 FPS oynatıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman 512 MB'lık olan en iyisi.
esadtetik dedi: Hocam kart çok kötü 512MB'lık en azından 40 FPS oynatıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman 512 MB'lık olan en iyisi.
LeonScottKennedy Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.808 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #14 Gt210 tabiki.
esadtetik Picopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 512 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #15 AceTeq dedi: Kart takılıysa Aygıt Yöneticisi'nden görüntü bağdaştırıcısı altında ekran kartı modeli gözükür. Kontrol edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Takacağım ama bir konu açtım onun için takmayı düşünüyorum o konuya bakar mısınız?
AceTeq dedi: Kart takılıysa Aygıt Yöneticisi'nden görüntü bağdaştırıcısı altında ekran kartı modeli gözükür. Kontrol edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Takacağım ama bir konu açtım onun için takmayı düşünüyorum o konuya bakar mısınız?