SpraerTuber Decapat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #1 Bilgisayarımda Intel 2 Duo CPU P7550 ve NVIDIA GeForce 240M var 8 GB RAM kullanıyorum yayınıma önerdiğiniz uygulama veya yayın ayarı var mı?
Bilgisayarımda Intel 2 Duo CPU P7550 ve NVIDIA GeForce 240M var 8 GB RAM kullanıyorum yayınıma önerdiğiniz uygulama veya yayın ayarı var mı?
egeecan Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 967 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #2 SpraerTuber dedi: Bilgisayarımda Intel 2 Duo CPU P7550 ve NVIDIA GeForce 240M var 8 GB RAM kullanıyorum yayınıma önerdiğiniz uygulama veya yayın ayarı var mı? Genişletmek için tıkla... O sistem ile ne yayını yapıyorsunuz hocam tam olarak
SpraerTuber dedi: Bilgisayarımda Intel 2 Duo CPU P7550 ve NVIDIA GeForce 240M var 8 GB RAM kullanıyorum yayınıma önerdiğiniz uygulama veya yayın ayarı var mı? Genişletmek için tıkla... O sistem ile ne yayını yapıyorsunuz hocam tam olarak
SpraerTuber Decapat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #3 egeecan dedi: O sistem ile ne yayını yapıyorsunuz hocam tam olarak. Genişletmek için tıkla... Kral Oyun falan oynuyorum o kafalar hatta şu an telefondan yayındayım internet bu odada çekmiyor iki de bir kesiliyor acil cevap verirsen sevinirim.
egeecan dedi: O sistem ile ne yayını yapıyorsunuz hocam tam olarak. Genişletmek için tıkla... Kral Oyun falan oynuyorum o kafalar hatta şu an telefondan yayındayım internet bu odada çekmiyor iki de bir kesiliyor acil cevap verirsen sevinirim.