MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 30 Kasım 2014 #11 Bence indirimlere bi göz at: Welcome to Steam
martiadamvahit Kilopat Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 300 Yer Muğla, Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2014 #12 Ekran kartı çöp. Bence FPS oyunları yerine oldukça hafif grafikli olan bazı sıra tabanlı oyunlara yönelebilirsin.
Ekran kartı çöp. Bence FPS oyunları yerine oldukça hafif grafikli olan bazı sıra tabanlı oyunlara yönelebilirsin.
H Haldir Hectopat Katılım 24 Kasım 2014 Mesajlar 49 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2014 #13 Bende GT320m vardı. CS Go bile kasıyor...
S SeaLen Ziyaretçi 12 Aralık 2014 #14 Arkadaşımız oyunları korsan indirdiğini söylüyor. Korsan ' a destek vermiyoruz efendim .
Ayberk Ercan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 1.346 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Aralık 2014 #15 Silinen üye dedi: Arkadaşımız oyunları korsan indirdiğini söylüyor. Korsan ' a destek vermiyoruz efendim . Genişletmek için tıkla... Kendi adına konuş. Şahsen durumlar ortada ben kimseye sen korsan oynuyorsun sana destek veremem diye bir cümle kuramam.
Silinen üye dedi: Arkadaşımız oyunları korsan indirdiğini söylüyor. Korsan ' a destek vermiyoruz efendim . Genişletmek için tıkla... Kendi adına konuş. Şahsen durumlar ortada ben kimseye sen korsan oynuyorsun sana destek veremem diye bir cümle kuramam.
Halil Mert KARAYÖRÜK Hectopat Katılım 25 Mayıs 2014 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2014 #16 Uğur Burak ERDOĞAN dedi: Para olsa Torrent indiriyorum ben. Güzel mi o Counter strike bi COD gibi var mı ? Genişletmek için tıkla... Güzel bir oyun özellikle arkadaşlarınla oynarsan daha zevk alabilirsin.
Uğur Burak ERDOĞAN dedi: Para olsa Torrent indiriyorum ben. Güzel mi o Counter strike bi COD gibi var mı ? Genişletmek için tıkla... Güzel bir oyun özellikle arkadaşlarınla oynarsan daha zevk alabilirsin.
Mike Hectopat Katılım 7 Temmuz 2014 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2014 #17 Cs güzeldir
S SeaLen Ziyaretçi 14 Aralık 2014 #18 Ayberk Ercan dedi: Kendi adına konuş. Şahsen durumlar ortada ben kimseye sen korsan oynuyorsun sana destek veremem diye bir cümle kuramam. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım , Torrent gibi bir yerde orjinal oyun alındığı nerde görülmüş ? Arkadaşımız bizzat söylüyor. '' Para olsa Torrent indiriyorum ben. Güzel mi o Counter strike bi COD gibi var mı ? "
Ayberk Ercan dedi: Kendi adına konuş. Şahsen durumlar ortada ben kimseye sen korsan oynuyorsun sana destek veremem diye bir cümle kuramam. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım , Torrent gibi bir yerde orjinal oyun alındığı nerde görülmüş ? Arkadaşımız bizzat söylüyor. '' Para olsa Torrent indiriyorum ben. Güzel mi o Counter strike bi COD gibi var mı ? "