Çözüldü GeForce 310M laptop sadece dahili ekran kartını kullanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

smete2738

Picopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
256GB
Öncelikle sistemim.
i5 M460.
HD graphichs 4000.
GeForce 310M.

Bilgisayarımda aygıt yöneticisinde 310M ekran kartı gözüküyor. Fakat ayarlar kısmında gözükmüyor ve oyunlarda da HD 4000 ekran kartı etkin.
Bilgisayar NVIDIA ekran kartını kullanmıyor. NVIDIA denetim masasında NVIDIA ekran kartı seçili olmasına rağmen.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    2,8 KB · Görüntüleme: 35
  • 2.PNG
    2.PNG
    9,5 KB · Görüntüleme: 34
  • 3.PNG
    3.PNG
    21,1 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Olmadı.
Lütfen yardım edin.
Arkadaşlar olayı anladım:
Sorun Windows'ta yani HD Graphics kullanıyor gibi gözüküyor fakat NVIDIA'yı kullanıyor.

4.PNG

Buradaya bakılırsa Intel'i kullanıyor fakat Minecraft'ta girdiğimizde NVIDIA gözüküyor.

2.PNG

Gördüğünüz üzere aslında NVIDIA'yı kullanıyor.
Bu laptopta kaç fps alabiliyorsun? Mesela CS2, Valo, The forest gibi çok yormayan oyunlarda.

Öncelikle sistemim.
i5 m460.
HD graphichs 4000.
GeForce 310M.

Bilgisayarımda aygıt yöneticisinde 310M ekran kartı gözüküyor. Fakat ayarlar kısmında gözükmüyor ve oyunlarda da HD 4000 ekran kartı etkin.
Bilgisayar NVIDIA ekran kartını kullanmıyor. NVIDIA denetim masasında NVIDIA ekran kartı seçili olmasına rağmen.

Aynı sorunun bir benzerini ben yaşamistim 3060 olmasina ragmen dahili ekran karti kullaniliyordu. NVIDIA driverini indirip guncelledigimde çözülmüştü.

Bu laptopta kaç FPS alabiliyorsun? Mesela CS2, Valorant, The Forest gibi çok yormayan oyunlarda.

@barisakarsu dostum 1.nesil işlemcim var bu oyunları oynayamıyorum maalesef.

Aynı sorunun bir benzerini ben yaşamistim 3060 olmasina ragmen dahili ekran karti kullaniliyordu. NVIDIA driverini indirip guncelledigimde çözülmüştü.

Sürücüleri nereden bulabilirim laptop 10 yıllık falan.

Olmadı.
Lütfen yardım edin.
Arkadaşlar olayı anladım:
Sorun Windows'ta yani HD Graphics kullanıyor gibi gözüküyor fakat NVIDIA'yı kullanıyor.

4.PNG

Buradaya bakılırsa Intel'i kullanıyor fakat Minecraft'ta girdiğimizde NVIDIA gözüküyor.

2.PNG

Gördüğünüz üzere aslında NVIDIA'yı kullanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı