Geforce 320M Sistemin GTA 5 Performansı

swarm

Kilopat
Daha fazla  
Intel Core i5 520m 2.40GHz
4GB DDR3 Bellek 1067MHz
Nvidia geforce 320M 1GB ayrılmış ek.
Win 7 Ultimate 64-Bit

Medium ayarlarda oynatır mı? İlerde 8GB DDR3 1333MHz yaparsam ne kadar etki eder?

Son düzenleyen: Moderatör:
En düşük ayarlarda 15-25 arası bir FPS alacağını düşünüyorum. GTA konsol portu oyun olduğu için aslında grafik olarak çok üst düzey olmasa da iyi portlanamadığı için kaliteli bir sistem istiyor.

İyi portlanamadığı için mi? GTA IV tamam da GTA V gelmiş geçmiş en iyi optimizasyonlu oyunlardan biri Technopat'ın kart testleri videolarının %75'i GTA V'ten oluşuyor. Grafik olarak GTA V'i adam gibi ayarlarda hiç oynamadınız sanırım. 1080p FXAA ve MSAA kapalı iken bile ultra ayarlarda bir açık dünya oyununa göre oldukça tatmin edici. 1080p ultrada iken bile bu kadar iyiyken 4K ultra ayarları sen düşün artık...

Son düzenleme:
Sistem özellikleri çok eski ve Halen konsol portu oyunlarının sistemlerde güzel FPS verebilmesi için iyi sistemler gerekiyor. Sana her ne kadar iyi gelse de oyunun GTA 4 grafiklerinden bir farkı yok. Karşılaştırma yaparsan ne demek istediğimi anlarsın.

Rockstar Games Ubisoft, Activision ya da EA Games kadar büyük olduğunu düşünmenin sebebi elindeki oyuna alternatif oyun bulamaman yüzünden kaynaklanıyor olabilir. Rockstar Games o kadar büyük bir firma değildir. 2K Games destek sağlamasa belkide gördüğün çoğu olayı yapamayacak kadar bütçe sıkıntısı çeken bir firmaydı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok artık, iyice saçmaladınız. GTA IV grafiklerinden farkı yok öyle mi? Acilen göz doktoruna görünmenizi tavsiye ediyorum. 1080p orta ayarlarda bile GTA IV'ün max ayarlarından daha iyi GTA V. 720p düşük ayarlarda oynayıp GTA IV ile aynı demekle olmuyor işte. 1080p ultra testleri izle. Ardından da 4K. Kendin gör fark var mı yok mu diye. Ya hiç GTA V oynamamışsın ya da en düşük ayarlarda oynayıp ona göre yorum yapıyorsun. Oyun piyasasının açık ara hakimi bir firma hakkında çok boş konuşuyorsun. EA çok mu büyük firma? Her sene geçen senenin aynısı bir FiFA yaparak mı büyük olunuyor, 2 sene arayla saçma sapan NFS'ler yaparak mı büyük olunuyor? Ya Ubisoft? Tamamlanmamış oyunları piyasaya sürerek veya GTA'yı taklit ederek mi büyük olunuyor? Oyun piyasası hakkında en ufak bir bilgin bile yok. Rockstar her oyun çıkarttığında piyasayı ele geçiriyor. 2001 yılında 3 boyutlu açık dünya oyunu yapmış ve şuan 5 senelik oyunlarıyla bile yeni oyunların çoğuma fark atan bir firmayı EA ve Ubisoft gibi saçma sapan firmalarla karşılaştırıp birde bilmişlik taslıyorsun.
@26318

Son düzenleme:
Ben sana olayı anlatamayacağımı biliyordum. Kendin nasıl düşünüyorsan ona inanabilirsin. Oyun medyasını sadece oyun oynayarak takip eden bir birey değilim. Konsol portu oyunlar her zaman performans konusunda sıkıntılı olacaklardır. Çocuk gibi sana bir şey anlatmakta istemiyorum. GTA 5 123 saat oynamışım. GTA 5 sadece gölge hatalarının düzeltildiği ve Renk paletininin canlandırıldığı grafik bakımından GTA 4 daha ilerisi olamaz. Oyun dünyasında aslında bir şeylerin gelişmediğini sadece sana öyle gelişiyormuş gibi gösteren çok oyun olduğunu göstermek isterdim. Küçük yaşlardayken bazı oyunları senin gibi inanılmaz düşünüyordum. Ama tecrübe ettikçe hepsinin birer kandırmaca olduğunu anlamaya başladım. İstediğin kanıya inanmakta özgürsün. Ama bana alttan alttan bilmeden körsün yada bu böyle olacak gibi kendi görüşünü dayatmaya çalışma.

Yukarda Rockstar'ı kötülemişsin, EA çok mu büyük firma? Her sene geçen senenin aynısı bir FiFA yaparak mı büyük olunuyor, 2 sene arayla saçma sapan NFS'ler yaparak mı büyük olunuyor? Ya Ubisoft? Tamamlanmamış oyunları piyasaya sürerek veya GTA'yı taklit ederek mi büyük olunuyor? Oyun piyasası hakkında en ufak bir bilgin bile yok. Rockstar her oyun çıkarttığında piyasayı ele geçiriyor. 2001 yılında 3 boyutlu açık dünya oyunu yapmış ve şuan 5 senelik oyunlarıyla bile yeni oyunların çoğuma fark atan bir firmayı EA ve Ubisoft gibi saçma sapan firmalarla karşılaştırıp birde bilmişlik taslıyorsun.
Ve hala GTA 4 ile aynı grafiklere sahip diyorsun. Saçalamaktan başka işin yok.

Kavga edecek düzeyde bir fanboysun. Nasıl düşünüyorsan kendine göre haklısın. Lütfen arkadaşa yardım etmeye çalıştığımız ortamı tartışma ortamına dönüştürme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…