Kimseyi küçük düşürdüğüm falan yok, böyle birşey olsa diğer üyeler beni bildirir ve ceza yerdim. Ama gördüğüm kadarı ile sen saygısız ve seviyesiz birisin. İnsanlar ile nasıl bir üslup ile konuşacağını bilmiyorsun. Aynı zamanda da kuralları ihlal edip çoklu üyelik yapmışsın, bildirildin, sana iyi cezalar dilerim ve boşuna yazma senin seviyesiz mesajlarına cevap vermeyeceğim.
1. nesil i7, gt 330m, 4gb ram, Windows 10 ile bir arkadaşım 1366x768, orta-düşük ayarlarda çok nadir olan hafif fps düşmeleriyle akıcı bir şekilde (sanırım 25-30 fps) oynayıp bitirmişti. 320m ve ilk nesil i5 ile büyük ihtimal çok kasar.
LoL CS Minecraft gibi oyunları çok rahat bir şekilde oynarsın ama maalesef DX11 desteklemediğinden Valorant oynayamazsın bende de kasamın yanında bir adet Mac mini 2012 var içinde GT 320M ve i5 2. nesil var CS de 900p.
Low-medium karışık ayarlarda 40 45 FPS alıyorum LoL'de de aynı sekilde 1080p
Low-medium karışık ayarlarda 40 45 FPS alıyor Minecraft'ta ise 10 chunk 1080p ve bir tane FPS arttırıcı texture pack kullandıgımda sabit 80-100FPS alıyorum kasamı götüremediğim yerlere Mac mini götürerek bu oyunları oynuyorum rahat yani kısaca.