rymphas Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 320 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #21 FearlessCanary dedi: 30 FPS alır mı Valorant'da. Genişletmek için tıkla... Dostum gerçekleri konuşmak gerekirse Valorant'ı açacağını bile sanmıyorum.
FearlessCanary dedi: 30 FPS alır mı Valorant'da. Genişletmek için tıkla... Dostum gerçekleri konuşmak gerekirse Valorant'ı açacağını bile sanmıyorum.
FearlessCanary Femtopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #22 gamer veysel dedi: 45 alır FPS Genişletmek için tıkla... hocam 45 fps bana yeterde artar
gamer veysel Centipat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #23 HD 3000 gibi kötü bir GPU Valorant'ta 25 FPS veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2021
rymphas Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 320 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #24 gamer veysel dedi: 45 alır FPS. 900 p Low da 2X mssaa. Genişletmek için tıkla... 2xmsaa kenar yumuşatmadır ciddi derecede FPS düşürür.
gamer veysel dedi: 45 alır FPS. 900 p Low da 2X mssaa. Genişletmek için tıkla... 2xmsaa kenar yumuşatmadır ciddi derecede FPS düşürür.
FearlessCanary Femtopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #25 rymphas dedi: Dostum gerçekleri konuşmak gerekirse Valorant'ı açacağını bile sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... 4gb iken rami 20 fps rahat alıyodu
rymphas dedi: Dostum gerçekleri konuşmak gerekirse Valorant'ı açacağını bile sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... 4gb iken rami 20 fps rahat alıyodu
rymphas Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 320 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #26 FearlessCanary dedi: Hocam 45 FPS bana yeterde artar. Genişletmek için tıkla... Can you run itden bakar mısın?
FearlessCanary dedi: Hocam 45 FPS bana yeterde artar. Genişletmek için tıkla... Can you run itden bakar mısın?
gamer veysel Centipat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #27 rymphas dedi: 2X MSAA kenar yumuşatmadır ciddi derecede FPS düşürür. Genişletmek için tıkla... Biliyorum karakterler kötü olmasın diye koydum yoksa bulanık oluyor. 2X MSAA'da 35 FPS açar. rymphas dedi: Can You Run It'ten bakar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam benim arkadaş Can You Run It'den bakmıştı, açmaz gözüküyordu 30 FPS açtı. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2021
rymphas dedi: 2X MSAA kenar yumuşatmadır ciddi derecede FPS düşürür. Genişletmek için tıkla... Biliyorum karakterler kötü olmasın diye koydum yoksa bulanık oluyor. 2X MSAA'da 35 FPS açar. rymphas dedi: Can You Run It'ten bakar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam benim arkadaş Can You Run It'den bakmıştı, açmaz gözüküyordu 30 FPS açtı.
FearlessCanary Femtopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #28 rymphas dedi: Dostum gerçekleri konuşmak gerekirse Valorant'ı açacağını bile sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu adam nasıl 60 FPS alıyor merak ediyorum hocam rymphas dedi: Can you run itden bakar mısın? Genişletmek için tıkla... bakıyım
rymphas dedi: Dostum gerçekleri konuşmak gerekirse Valorant'ı açacağını bile sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu adam nasıl 60 FPS alıyor merak ediyorum hocam rymphas dedi: Can you run itden bakar mısın? Genişletmek için tıkla... bakıyım
rymphas Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 320 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #29 gamer veysel dedi: Biliyorum karakterler kötü olmasın diye koydum yoksa bulanı oluyor 2X massa da 35 FPS açar. Hocam ben im Ark can you run itden bakmıştı açmaz gözüküyordu 30 FPS açtı. Genişletmek için tıkla... Eğer açarsa şurdaki ayarları yap gerçekten çok işe yarayacak Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et +olarak Windows 7 yap sistemi 64 Bit yapacaksın ama bayağı etki eder.
gamer veysel dedi: Biliyorum karakterler kötü olmasın diye koydum yoksa bulanı oluyor 2X massa da 35 FPS açar. Hocam ben im Ark can you run itden bakmıştı açmaz gözüküyordu 30 FPS açtı. Genişletmek için tıkla... Eğer açarsa şurdaki ayarları yap gerçekten çok işe yarayacak Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et +olarak Windows 7 yap sistemi 64 Bit yapacaksın ama bayağı etki eder.
gamer veysel Centipat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #30 45 rahat alır. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2021