FearlessCanary Femtopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #31 gamer veysel dedi: rymphas dedi: Eğer açarsa şurdaki ayarları yap gerçekten çok işe yarayacak Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et +olarak Windows 7 yap sistemi 64 Bit yapacaksın ama bayağı etki eder. Genişletmek için tıkla... Evet baya etkiliyor Genişletmek için tıkla...
gamer veysel dedi: rymphas dedi: Eğer açarsa şurdaki ayarları yap gerçekten çok işe yarayacak Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et +olarak Windows 7 yap sistemi 64 Bit yapacaksın ama bayağı etki eder. Genişletmek için tıkla... Evet baya etkiliyor Genişletmek için tıkla...
gamer veysel Centipat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #32 45 50 açarsa ne mutlu sana. İyi oyunlar. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2021
FearlessCanary Femtopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #33 gamer veysel dedi: 45 50 açarsa ne mutlu sana. İyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... saol dostum can you run it ten baktım kaldırıyor pc
gamer veysel dedi: 45 50 açarsa ne mutlu sana. İyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... saol dostum can you run it ten baktım kaldırıyor pc