E ebobekir Femtopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #1 Windows 7, i5 işlemci, 6 GB RAM, GeForce 610M (2 GB ) Genshin Impact kaldirir mi?
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 11 Temmuz 2023 #2 ebobekir dedi: Windows 7, i5 işlemci, 6 GB RAM, GeForce 610M (2 GB ) Genshin Impact kaldirir mi? Genişletmek için tıkla... Kaldırmaz.
ebobekir dedi: Windows 7, i5 işlemci, 6 GB RAM, GeForce 610M (2 GB ) Genshin Impact kaldirir mi? Genişletmek için tıkla... Kaldırmaz.
E ebobekir Femtopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #3 quarest dedi: Kaldırmaz. Genişletmek için tıkla... Sağ ol bu arada hiç açmaz mi yani en düşük ayarda oynanabilinir mi?
quarest dedi: Kaldırmaz. Genişletmek için tıkla... Sağ ol bu arada hiç açmaz mi yani en düşük ayarda oynanabilinir mi?
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 11 Temmuz 2023 #4 ebobekir dedi: Sağ ol bu arada hiç açmaz mi yani en düşük ayarda oynanabilinir mi? Genişletmek için tıkla... Önemli değil, hiç açmaz hocam minimum GTX 1030 diyor 610M ile GTX 1030'un arasında çok fark var.
ebobekir dedi: Sağ ol bu arada hiç açmaz mi yani en düşük ayarda oynanabilinir mi? Genişletmek için tıkla... Önemli değil, hiç açmaz hocam minimum GTX 1030 diyor 610M ile GTX 1030'un arasında çok fark var.
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #5 ebobekir dedi: Windows 7, i5 işlemci, 6 GB RAM, GeForce 610M (2 GB ) Genshin Impact kaldirir mi? Genişletmek için tıkla... Ben 650m ile rahat rahat oynuyorum sen de oynarsın. quarest dedi: Önemli değil, hiç açmaz hocam minimum GTX 1030 diyor 610M ile GTX 1030'un arasında çok fark var. Genişletmek için tıkla... Alakası yok rahat rahat açar. ebobekir dedi: Sağ ol bu arada hiç açmaz mi yani en düşük ayarda oynanabilinir mi? Genişletmek için tıkla... Düşük ayarlarda oynarsın.
ebobekir dedi: Windows 7, i5 işlemci, 6 GB RAM, GeForce 610M (2 GB ) Genshin Impact kaldirir mi? Genişletmek için tıkla... Ben 650m ile rahat rahat oynuyorum sen de oynarsın. quarest dedi: Önemli değil, hiç açmaz hocam minimum GTX 1030 diyor 610M ile GTX 1030'un arasında çok fark var. Genişletmek için tıkla... Alakası yok rahat rahat açar. ebobekir dedi: Sağ ol bu arada hiç açmaz mi yani en düşük ayarda oynanabilinir mi? Genişletmek için tıkla... Düşük ayarlarda oynarsın.
E ebobekir Femtopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #6 MuratTheFounder dedi: Ben 650M ile rahat rahat oynuyorum sen de oynarsın. Alakası yok rahat rahat açar. Düşük ayarlarda oynarsın. Genişletmek için tıkla... Anliyorum çok sağ ol.
MuratTheFounder dedi: Ben 650M ile rahat rahat oynuyorum sen de oynarsın. Alakası yok rahat rahat açar. Düşük ayarlarda oynarsın. Genişletmek için tıkla... Anliyorum çok sağ ol.
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #7 ebobekir dedi: Anliyorum çok sağ ol. Genişletmek için tıkla... Fakat görüntü kalitesi baya kötü olur. Amacın hikaye ise görüntüye çok takılmayacaksan oynarsın.
ebobekir dedi: Anliyorum çok sağ ol. Genişletmek için tıkla... Fakat görüntü kalitesi baya kötü olur. Amacın hikaye ise görüntüye çok takılmayacaksan oynarsın.
E ebobekir Femtopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #8 MuratTheFounder dedi: Fakat görüntü kalitesi bayağı kötü olur. Amacın hikaye ise görüntüye çok takılmayacaksan oynarsın. Genişletmek için tıkla... Görüntü kalitesinin kötü olmasi sıkıntı değil donmadan oynayabileyim yeter bana.
MuratTheFounder dedi: Fakat görüntü kalitesi bayağı kötü olur. Amacın hikaye ise görüntüye çok takılmayacaksan oynarsın. Genişletmek için tıkla... Görüntü kalitesinin kötü olmasi sıkıntı değil donmadan oynayabileyim yeter bana.