GeForce 610M Sisteme Hangi Windows Sürümü Kurulmalı?

nightmaretr

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba.

Sizlere çok klasik ama günlerdir cevabını arayıp da bulamadığım bir konudan bahsedeceğim. Benim bilgisayarım laptop ve yaklaşık 5 yıllık bir bilgisayar. Sürücüleri ise şu şekilde:
  • GeForce 610M / Intel HD Graphics 4000
  • 8 GB RAM (Sonra da 4 GB taktım)
  • 2.60 GZH İşlemci Hızı
  • ASUS K55VD Laptop
Sizce bu bilgisayara hangi Windows sürümünü kurmalıyım? Bilgisayarın eski Win10 kastırır diyen de var, Win10 güncel olduğu için performans artışı olur diyen de. Windows 10'a 1903 güncellemesi geldi ve izlediğim bir videoda eski bilgisayarlarda %30 performans artışı olacağı söyleniyor. Sizce hangi Windows sürümünü tercih etmeliyim?

240M bile kaldırıyor, 610M mi kaldırmayacak?

Hangi sürümü rahat kullanıyorsan onu kullanmak bana göre mantıklı olan. Yerinde olsam Windows 10'dan başlayıp hepsini denerdim.

Win 10 kullanın ve imkanınız olduğu en kısa zamanda bilgisayarınıza SSD takviyesi yapın. SSD takviyesi yapıldığı zaman Win 10 ile bilgisayarınız iyi bir performans vereceğini düşünüyorum.

Şuanda bilgisayarım açılmıyor. Windows 7 kurarken hata verdi. İnternet Kafedeyim ve Windows 10 yüklüyorum. 10 dakikada İndiriyor.
Win 10 kullanın ve imkanınız olduğu en kısa zamanda bilgisayarınıza SSD takviyesi yapın. SSD takviyesi yapıldığı zaman Win 10 ile bilgisayarınız iyi bir performans vereceğini düşünüyorum.
Aynen Bende SSD Almayı Düşünüyorum 2 aya kesin alacağım.
Windows 10 kurdum bilgisayarıma ve şuanda gerçekten yavaşladı. Nedenini bilmiyorum bu sefer driver booster kullanmadım Windows kendisi update yaptı. Oyunlarda da eskisi kadar akıcı oynayamıyorum bunun nedeni ne olabilir sizce ? Windows 10 Pro Sürümüne Yükselttim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel GPU sürücülerini kullan.
Ekran kartını vb hepsi güncel son sürüm ancak oyunlar kasıyor sebepsiz yere. Mesela şöyle söyleyeyim Windows 8.1 İken Minecraft 12 Görüş Alanında 60 Vscn açık sabit 60 FPS Alıyordum Şuanda 8 görüş alanında ve oyunda FPS düşmeleri oluyor. Şu anda Windows 7 işletim sistemini kuruyorum bilgisayarım eski oldugu için ve sade olmasını istiyorum iyi performans verecek midir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…