O ekran kartına overclock yapmamanı tavsiye ederim. Pek anlamam ama overclock sağlam işlemci ve ekran kartlarına yapılıyor, seninki bu sınıfa giremez bence.
Hocam ekran kartına OC yapamazsın diyosunuz ama benim PC çok yavaş. İşlemci de şöyle:
Intel Pentium(R) E5300 2.60 GHz Dual Core
Peki işlemciye overclock yapsam hızda bir farklılık olur mu? Oyun falan oynayamıyorum, canım çok sıkılıyor
Kardeş işlemcin çok eski, sahibinden.com gibi siterlerde 775 pin işlemcılere göz atabilirsin. Benimkide 775 pin Intel Core 2 Duo 4500. Ben E8500 veya E7300 düşünüyorum.
OC hakkında bir şeyler bilmiyorsanız ellemeyin. Yok birine yaptırırım derseniz sağlam bir soğutucunuz olmak zorunda. İşlemci OC yapmak oyunlarda en fazla 5 FPS artış olur.
Hocam ekran kartına OC yapamazsın diyosunuz ama benim PC çok yavaş. İşlemci de şöyle:
Intel Pentium(R) E5300 2.60 GHz Dual Core
Peki işlemciye overclock yapsam hızda bir farklılık olur mu? Oyun falan oynayamıyorum, canım çok sıkılıyor
Arkadaşlar teşekkürler. Galiba ben hiç ellemeyeceğim işlemciye BIOS'a falan. Gözüm korktu şimdi. Mazallah şimdi işlemci yanar falan. Teşekkürler yorumlar için