GeForce 710M 99 derece

Laptopunuz için teardown videoları youtube üzerinde kesin vardır. İzleyerek nasıl söküldüğünü ve toplandığını görün ve sökerek laptop kasasının fan çıkışlarındaki tozları temizleyin ve kesinlikle heatsink'in temas ettiği cpu ve gpu üzerindeki termal macunu temizleyerek yenisini uygulayın.

Bu şekilde SSD takviyesiyle 7 senelik laptopum hala sessiz çalışıyor.

Şimdi ben termal macun değiştirirsem toz temizliğini yaparsam bilgisayarım oyunlarda iyi bir FPS alacak mı çünkü bilgisayarım sistem gereksinimi yeten oyunlarda bile 30FPS alıyor.

Temizledikten sonra temiz kurlum yapıp Driver güncellemelerinizi tam yaparsanız tabii ki rahatlayacaktır bilgisayarınız.

hocam zaten bilgisayarcıya vericem bunu ama düzelirmi oyunlar fps ler yükselirmi

Termal macun yapamıyorsan bile tozu temizle en az 15 derece fark eder.

@Mertifol bilgisayarcıya vermeyin. Adam 1-2 liralık macun kullanıyor ve parça çalma riski var. Eski bilgisayarımı bilgisayarcıya vermiştik adam eski macunu silmiş kapatmış kapağı. Kendim açınca gördüm güneş gibi parlayan işlemciyi. Zaten AMD Turion bir işlemciydi 5 dk dayanmıyordu masaüstünde kapanıyordu hemen.

Tanıdık ya sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…