GeForce 7300 SE sistem ''Nvlddmkm.sys'' mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11

KOSTOK2

Picopat
RAM
8 GB DDR3
SSD veya HDD modeli
120 GB SSD + 250 GB HDD
Ekran kartı
NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS
Anakart
Fujitsu D3011-A
İşlemci
Pentium(R) Dual-Core CPU E6300 @ 2.80GHz
Herkese iyi günler, Windows 7 kullanırken böyle bir hata almıyordum. Fakat Windows 11'e geçince böyle bir hata almaya başladım. Sorun sizce ne olabilir ve nasıl düzeltilir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Mavi ekran Minidump dosyası: 080723-6859-01.rar

Son düzenleyen: Moderatör:

O sistem eski olduğu için Windows 11'e geçmek mantıklı bir karar değil. Windows 10 geçerseniz daha stabil çalışır. Mavi ekran hatası ekran kartından kaynaklanıyor. En güncel WHQL sürümünü kurun, yine hata verirse eski bir WHQL sürümünü kurun.

Neredeyse eski -güncel bütün ekran kartı driverları denedim ama işe yaramadı. Sadece deneyemediğim bir tane kalmıştı o driverı'da internette bulamadım. Dediğim driver Windows 7 Update'in kendisinin kurduğu ve sorunsuz bir şekilde çalışan Driver'dı aygıt yönseticisinde ismi şöyle geçiyordu: "NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS (Microsoft Corporation - wddm)" şeklinde yazıyordu. Ve sürücü tarihi ise 15.04.2009 idi ama bir türlü bu tarihte ve bu adda bir sürücü bulamadım ama bu dediğim sürücünün Windows 7'de sorunsuz çalıştığına yemin edebilirim. Eğer bu sürücüyü bulabilirseniz benimle paylaşın çok yardımınız dokunur teşekkürler.

Efendim denedim ama olmadı maalesef 14.05.2009 tarihli ve (Microsoft Corporation wddm) olması gerekiyor. Windows 7'de sorunsuz çalışan bu sürücü idi.

Windows 11'de Windows 7 sürücüleri çalışmaz ki hocam. Ya Windows 7 geçicekiniz ya da şu an kullandığınız Windows sürümü için sürücü bulmaya çalışacaksınız.

Bu ekran kartının en güncel sürümlü sürücüsü Windows 8 için çıkmış.

Windows 11'de Windows 7 sürücüleri çalışmaz ki hocam. Ya Windows 7 geçicekiniz ya da şu an kullandığınız Windows sürümü için sürücü bulmaya çalışacaksınız.

Windows 7 Update driverları hangi sunucadan aldığını biliyor musunuz? Ya da hangi siteden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…