GeForce 740M laptopa SSD takmak

islmdmrci54

Decapat
İşlemci: Intel i5 4200M
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 740M (2 GB)
RAM: 8 GB

Geçenlerde bilgisayarım herhangi bir dosya açtığımda dahi çok kasıyordu bikgisayarcıya getirdim harddiskin değişmesi gerektiğini söyledi, harddiskin bir kısmı gitmiş dedi, format attı geri verdi. Formattan sonra bilgisayar daha iyi oldu şuana kadar hiç bir şey yüklemedim. Harddiskin bozuk olduğunu çözmek için internetten bir kaç program baktım harddiskte bir bozukluk gözükmüyordu.
Sizce bu bilgisyara SSD taksam günlük kullanım için beni idare eder mi?

İlk aldığım zamanlarda çoğu oyunu da oynuyordum bu arada. Bozuk olduğu zaman chrome dahi açmak istemiyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
HDDTune gibi bir programla detaylı "health test" yap. Ben HDD bozuk olsa da olmasa da SSD almanı öneririm. Bir kere SSD'li sistem kullandıktan sonra topladığım bilgisayarıma HDD almadım, 2 tane SSD aldım. O derece güzel bir şey.
HDDTune gibi bir programla detaylı "health test" yap. Ben HDD bozuk olsa da olmasa da SSD almanı öneririm. Bir kere SSD'li sistem kullandıktan sonra topladığım bilgisayarıma HDD almadım, 2 tane SSD aldım. O derece güzel bir şey.

Çözüm

Hocam ben de laptopa SSD almayı düşünüyorum maksimum 300 tl bütçe için önerebilceğiniz 240gb lık bir ssd var mıdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…