GeForce 820M sistemde The Forest performansı nasıl arttırılır?

İşletim sistemi
Windows 10

sarip

Decapat
Daha fazla  
RAM
4Gb RAM
SSD veya HDD modeli
HDD 500GB
Ekran kartı
Nvidia Geforce 820M 1GB Vram
İşlemci
i5-4210U
Selam. The Forest bilmeyen kalmamıştır bence bu oyunda Ultra Low 800x600 çalıştırıyorum oyun grafik ayarları Ultra Low olmasına rağmen yine de kasıyor bilgili biri yanıt verirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. The Forest bilmeyen kalmamıştır bence bu oyunda Ultra Low 800x600 çalıştırıyorum oyun grafik ayarları Ultra Low olmasına rağmen yine de kasıyor bilgili biri yanıt verirse sevinirim.

Bu CS:GO gibi degil 2-3 kod yazalım da FPS artsın ya ekran kartı değişeceksiniz ya da RAM 8 GB olacak yoksa FPS artışı olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınız çok eski. Fermi mimarisi kullanıyor ve Vulkan dahi desteklemiyor. Çok bir şey beklemeyin bence.

Forest nispeten yeni bir oyun, zorluk çıkaracaktır. Bu sistemle 2011'e kadar oyunları ancak oynarsınız.

MSI Afterburner ile overclock yapabilirsiniz ancak elde edeceğiniz performans ölüyü diriltmeyecektir.

Ekran kartınız çok eski. Fermi mimarisi kullanıyor ve Vulkan dahi desteklemiyor. Çok bir şey beklemeyin bence.

Forest nispeten yeni bir oyun, zorluk çıkaracaktır. Bu sistemle 2011'e kadar oyunları ancak oynarsınız.

MSI Afterburner ile overclock yapabilirsiniz ancak elde edeceğiniz performans ölüyü diriltmeyecektir.
bilgisayar zaten 90C Overclock yaparsam patlar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı