GeForce 8400 GTX Far Cry 3 kaldırır mı?

Makaleler
2
FarCry 3 almak istiyorum. Kaldırması için minimum 8800 GTX (NVIDIA), Intel Core 2 Duo E6700 istiyor. Onun dışında belleğim gibi şeyler yetiyor. En düşük ayarlarda oynayabilir miyim şu anki sistem ile? Sistem: NVIDIA GeForce 8400, Intel Core 2 Duo E4600.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef oynayabileceğinizi düşünmüyorum. Yine de içinizde ukte kalmaması için korsan olarak indirip deneyebilirsiniz. Eğer oynatıyorsa alırsınız. Fakat düşük ayarlarda akıcı bir şekilde oynatacağını düşünmüyorum.

Maalesef oynayabileceğinizi düşünmüyorum. Yine de içinizde ukte kalmaması için korsan olarak indirip deneyebilirsiniz. Eğer oynatıyorsa alırsınız. Fakat düşük ayarlarda akıcı bir şekilde oynatacağını düşünmüyorum.
Black Ops'da böyle sorun yaşamamıştım sadece bazı yerler kasıyordu ama Black Ops'la ne alakası var derseniz o da aynı şekilde PC'min üstünde bir sistem istiyordu ama yinede kaldırmıştı. :(

Black Ops'da böyle sorun yaşamamıştım sadece bazı yerler kasıyordu ama Black Ops'la ne alakası var derseniz o da aynı şekilde PC'min üstünde bir sistem istiyordu ama yinede kaldırmıştı. :(

Youtube üzerinden bir kaç testi de izledim fakat olumlu bir sonuç ile karşılaşmadım maalesef. Dediğim gibi korsan olarak indirip deneyin sonra eğer oynatırsa satın alırsınız. Fakat oynayabileceğinizi düşünmüyorum. En azından İnternetten benzer test sonuçlarını incelediğimde böyle gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı