GeForce 8400 sistem The Forest kaldırır mı?

hyperoot

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G870 (RTX4060, i5 13. Nesil, 16 GB Ram, 1 TB SSD)
Merhaba dostlar,

İşlemci: AMD Athlon(tm) II X2 215 Processor 2.70 GHz.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce 8400.
RAM: 3 GB.

The Forest önerilen 4 GB istiyor 1 GB RAM'dan çok sıkıntı çıkar mı? Ayrıca ekran kartı 8800 istiyor bende 8400 var işlemci Intel Dual-Core 2.4GHz istiyor işlemcimide yukarı yazdım sizce nasıl oynayabilirim veya oynatır mı?

Merhaba dostlar,

The Forest önerilen 4 GB istiyor 1 GB RAM'dan çok sıkıntı çıkar mı? Ayrıca ekran kartı 8800 istiyor bende 8400 var işlemci Intel Dual-Core 2.4GHz istiyor işlemcimide yukarı yazdım sizce nasıl oynayabilirim veya oynatır mı?

Oyunun optimizasyonu cok kotu ben 16 GB RAM GTX 550 Ti ile 30 FPS deniz kenarinda 50-60 FPS oynuordum sen dusun yani.

Merhaba dostlar,

Hiçbir şey açık değilken RAM kullanımı çok düşükse yine de çalışabilir biraz zorlaman lazım.

Çok iyi bir şekilde oynanmayabilir.

Hiçbir şey açık değilken RAM kullanımı çok düşükse yine de çalışabilir biraz zorlaman lazım.

Çok iyi bir şekilde oynanmayabilir.

Bilgisayarı yeni sıfırladım çok iyi oynamak istemiyorum fakat en kötü kaç FPS de oynarım ve normal gibi oynatır mı yoksa sürekli büyük droplar kasmalar girer mi?

Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Forest'ın hayranı biri olarak ben de zamanında senin sistemine benzer ama bir tık üstü sistemle oyunu oynuyordum bir aralar ve optimizasyonu hayli berbat olduğundan fps düşüktü hep. Oyunun directx sürümünü düşürüp çözünürlüğü de düşürüp, sistemi de ayarlarından biraz kurcalayıp optimize ettiğiniz zaman 30 fps'i zorlayabileceğinizi düşünüyorum.

Bilgisayarı yeni sıfırladım çok iyi oynamak istemiyorum fakat en kötü kaç FPS de oynarım ve normal gibi oynatır mı yoksa sürekli büyük droplar kasmalar girer mi?

RAM dolmazsa çok büyük sorun yaşamazsın yine de biraz zor gibi 4 GB yazıyor ama girip bakmak gerekiyor ortalama 2.5GB kullanıyor olabilir Windows'un kapladığı yeri saymazsak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı