Bende İntel Pentium D 950 3.00GHZ, 2GB DDR2 DUAL RAM ve Nvidia GeForce 8400GS masaüstü bir sistem var. Ve CS:GO'yu korsan olarak deneyimleyim demiştim. Çok kasarak tahminen 15-20FPS'lerde oynadım. Kaldırmaz. Kaldırsa bile keyif vermez.Lowda en fazla kaç FPS alırım? Lütfen söyleyin ona göre CS:GO satın alıcam.
![]()
![]()
Öncelikle , benim sistemim Pentium(R) Dual Core ayrıca DDR3. Bende korsan olarak deneyimlemeyi düşünüyorum boşuna para vermemek için.Bende İntel Pentium D 950 3.00GHZ, 2GB DDR2 DUAL RAM ve Nvidia GeForce 8400GS masaüstü bir sistem var. Ve CS:GO'yu korsan olarak deneyimleyim demiştim. Çok kasarak tahminen 15-20FPS'lerde oynadım. Kaldırmaz. Kaldırsa bile keyif vermez.
F3111 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.