GeForce 840M CS:GO düşük FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

MusaEnes

Centipat
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
PNY(240GB)
Ekran kartı
GEFORCE 840M
İşlemci
İ5-4210u
İşlemcim kötü ama bu kadar düşük FPS vereceğini düşünmüyorum bir öneriniz var mıdır?

Normal diyebiliriz. Diğer laptopumda i7 7500U GeForce 940MX 2 GB vardı onda da düşük FPS ve FPS dropları yaşıyordum ne yaptıysam düzelmedi. Sonrasında birkaç güncelleme ile düzelir gibi oldu ama sorunlar devam etti.
Tavsiyem mümkün olan tüm ince ayarlamaları yapman (eğer yapmadıysan)
Bilgisayarında ısınma sorunu varsa onu mutlaka gidermen, ısınma = performans kaybıdır.
Bunlara ek laptop ile çok fazla seyahat etmiyor veya farklı lokasyonlarda bulunmuyorsan masaüstü sisteme geçmen.
Bunlar dışında çok bir şey mümkün değil gibi gözüküyor.

Normal diyebiliriz. Diğer laptopumda i7 7500U GeForce 940MX 2 GB vardı onda da düşük FPS ve FPS dropları yaşıyordum ne yaptıysam düzelmedi. Sonrasında birkaç güncelleme ile düzelir gibi oldu ama sorunlar devam etti.
Tavsiyem mümkün olan tüm ince ayarlamaları yapman (eğer yapmadıysan)
Bilgisayarında ısınma sorunu varsa onu mutlaka gidermen, ısınma = performans kaybıdır.
Bunlara ek laptop ile çok fazla seyahat etmiyor veya farklı lokasyonlarda bulunmuyorsan masaüstü sisteme geçmen.
Bunlar dışında çok bir şey mümkün değil gibi gözüküyor.

Ama hocam Valorant'ta 80 FPS alıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı