GeForce 840M Driver Kurulmuyor

BenRomeo

Femtopat
Öncelikle hepinize iyi günler ve iyi forumlar arkadaşlar. Cihazım Casper Nirvana NB 15.6 modelidir. Çift ekran kartı mevcuttur. FiveM oynarkan bir anda görseldeki hatayı aldım ve bir daha her girişimde aynı hatayı aldım.

Yeni_Bit_Eslem_Resmi.jpg

Daha sonra FurMark'dan test yaptığımda, teste hiç başlamadan hata verdi. Ben de daha sonra aygıt yöneticisinden onboard ekran kartını durdurup NVIDIA ekran kartını çalıştırmayı denedim ve sürekli mavi ekran hatası aldım. Daha sonra belki Driver'lar çökmüştür diye format atıp temiz kurulum yaptığımda her şey düzeldi. 3 gün sonra aynı hatayı aldığımda aygıt yöneticisine girip baktığımda ekran kartımı göremedim. Ben de gelişmiş sistem özellikleri, ortam değişkenlerinden devmgr_show_nonpresent_devices kodunu ekleyip değer olarak 1 atadım ve aygıt yöneticisinde ekran kartını gördüm. Ama logosu şeffaftı, herhangi bir uyarı sembolü mevcut değildi. Ben de format atayım dedim. Format atmak istediğimde BIOS'dan USB'yi bulamadım. (İnternetten bulduğum yöntemleri denedim.) format atamayınca ben de sıfırlamaya karar verdim.

Sıfırlandıktan sonra aygıt yöneticisine girdiğimde ekran kartım yoktu. Ben de gelişmiş sistem özellikleri, ortam değişkenlerinden devmgr_show_nonpresent_devices kodunu ekleyip değer olarak 1 atayıp tekrar denedim. Sonuç yine gözükmedi. Hiçbir şekilde Driver'ını kuramıyorum ve format atamıyorum USB'den.

Problemim ekran kartı. Daha önce aynı hatada formatta düzeldiği için ben problemi yazılımsal olarak düşündüm.

Ekran kartım 840M.
i5 4. nesil işlemci.
8 GB RAM.
Windows 10 işletim sistemi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı