GeForce 8800GT Ekran Kartı Girişini Öğrenme

Berkaytrxx

Centipat
Merhabalar. Ekran kartım bilgisayarı çalıştırırken yandı. Sebebini bilmiyorum. GeForce 8800GT çalıştırınca duman geldi - Technopat Sosyal bu konuya giderek bana yardımcı olabilirsiniz. Yeni ekran kartı almayı planlıyorum. Önceden GeForce 8800gt kullanıyordum anakartımın girişine uyumluydu. Onun girişini veya anakartımın girişini bilmiyorum. GPU-Z programını denedim ama ekran kartım olmadığı için bir sonuç alamadım. Siz benim anakartımın ekran kartı girişini söyleyebilir misiniz. PCI-E gibi.

Anakartım : Pegatron Benicia (ASUS IPIBL-LB)

Sistem özelliklerini tam olarak belirtirsen ona göre bir ekran kartı önerisinde bulunalım.
7 GB DDR2 RAM
PEGATRON BENICIA DDR2 ANAKART
500 VEYA 600 W PSU Tam Olarak Bilmiyorum
250 TL bütçe
Intel Quad Core 2.40 gHz Q6600 işlemci

Ve önceki ekran kartım durduk yere bilgisayarı çalıştırırken yandı. Sebebini bilmiyorum :( RAMlerden kaynaklı olabilir mi? Yeni aldığım RAMleri taktım bilgisayara ekran kartını tak çıkar yaptım yandı. :( Lütfen yardım edin. Şuan bilgisayar ekran kartsız şekilde çalışıyor RAMlerde bir sıkıntı göremedim.Ekran kartı yeni ramleri almadan 5 dakika önce sıkıntısız çalışıyordu.

7 GB DDR2 RAM
Pegatron BENICIA DDR2 ANAKART
500 VEYA 600W PSU Tam Olarak Bilmiyorum
250 TL bütçe
Intel Quad Core 2.40 GHz Q6600 işlemci

Ve önceki ekran kartım durduk yere bilgisayarı çalıştırırken yandı. Sebebini bilmiyorum :( RAM'lerden kaynaklı olabilir mi? Yeni aldığım RAM'leri taktım bilgisayara ekran kartını tak çıkar yaptım yandı. :( Lütfen yardım edin. Şu an bilgisayar ekran kartsız şekilde çalışıyor RAM'lerde bir sıkıntı göremedim.

Kardeşim 2. el GTX750 Ti veya R7 240 falan bak fazlasına zaten işlemcin yetersiz kalacaktır.

Kardeşim 2. el GTX750 Ti veya R7 240 falan bak fazlasına zaten işlemcin yetersiz kalacaktır.
Bu iyi midir hocam?
Ve önceki ekran kartım durduk yere bilgisayarı çalıştırırken yandı. Sebebini bilmiyorum :( RAMlerden kaynaklı olabilir mi? Yeni aldığım RAMleri taktım bilgisayara ekran kartını tak çıkar yaptım yandı. :( Lütfen yardım edin. Şuan bilgisayar ekran kartsız şekilde çalışıyor RAMlerde bir sıkıntı göremedim.Ekran kartı yeni ramleri almadan 5 dakika önce sıkıntısız çalışıyordu. Başka ekran kartı alsam onlar da yanar mı?

Bu iyi midir hocam?
Ve önceki ekran kartım durduk yere bilgisayarı çalıştırırken yandı. Sebebini bilmiyorum :( RAM'lerden kaynaklı olabilir mi? Yeni aldığım RAM'leri taktım bilgisayara ekran kartını tak çıkar yaptım yandı. :( Lütfen yardım edin. Şu an bilgisayar ekran kartsız şekilde çalışıyor RAM'lerde bir sıkıntı göremedim. Ekran kartı yeni RAM'leri almadan 5 dakika önce sıkıntısız çalışıyordu. Başka ekran kartı alsam onlar da yanar mı?

Bu kartlara para verilmez hocam imkanınız varsa 750 Ti tarzı kartlar alın yanan ekran kartınızda gördüğüm kadarıyla çok toz vardı :) bir ara açıp temizleseydiniz keşke içini belki de fazla tozdan dolayı oldu bu olay

Bu kartlara para verilmez hocam imkanınız varsa 750 Ti tarzı kartlar alın yanan ekran kartınızda gördüğüm kadarıyla çok toz vardı :) bir ara açıp temizleseydiniz keşke içini belki de fazla tozdan dolayı oldu bu olay
Çok teşekkür ediyorum değerli cevabınız için hocam.Yanmadan 5 dakika öncesine kadar sıkıntısız çalışıyordu. RAMleri taktım bir çalıştırdım ekran kartından dumanlar, ateşler... :(

Çok teşekkür ediyorum değerli cevabınız için hocam. Yanmadan 5 dakika öncesine kadar sıkıntısız çalışıyordu. RAM'leri taktım bir çalıştırdım ekran kartından dumanlar, ateşler... :( Ve 7-8 saniye civarı yandı. Kurtarabilmiş miyimdir? Tozları temizleyip tekrar çalıştırma imkanım var mıdır?

Geçmiş olsun hocam almış iken daha güçlü bir kart alın başınız ağrımasın

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı