Ben şahsen rahat oynayabileceğini düşünmüyorum. Bir video buldum açıklama kısmında bilgisayarın özelliklerini gösteriyor, seninkiyle farklılıklar içerse de hemen hemen aynı performansı verir.
720p Low ayarlarda, 40-45 FPS verir. Fakat o RAM ile deli gibi drop girer. Bir viraj alıyorsunuz 51 FPS'den hop 20'ye, çarpışma efektlerinde özellikle ciddi drop olur. Oyunu almaktan önce RAM takviyesi yapın cihaza.
1080p Low ayarlarda, 50 FPS verir. Fakat o RAM ile deli gibi drop girer. Bir viraj alıyorsunuz 51 FPS'den hop 20'ye, çarpışma efektlerinde özellikle ciddi drop olur. Oyunu almaktan önce RAM takviyesi yapın cihaza.
720p Low ayarlarda, 40-45 FPS verir. Fakat o RAM ile deli gibi drop girer. Bir viraj alıyorsunuz 51 FPS'den hop 20'ye, çarpışma efektlerinde özellikle ciddi drop olur. Oyunu almaktan önce RAM takviyesi yapın cihaza.
Çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için ve 4+8 GB RAM yerine 4+4 Dual Channel yapacağım biraz daha araştırdıktan sonra böyle daha sağlıklı ve daha iyi FPS alabileceğim söylendi.