GeForce 920M sistemde GTA V açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

442376

Hectopat
RAM
12GB
Ekran kartı
GeForce 920M
Bir arkadaşımın yaşadığı bir sorun: GTA V'yi birkaç ay önce aldım ilk aldığımda oyun Intel ekran kartıyla başladı ve DirectX falan indirdi. Sonra oyunun kastığını fark ettim.
Ve baktığımda Intel ile çalışıyordu NVIDIA'ya aldığımda hep DirectX hatası veriyordu. O yüzden oyunu sildim. Bugün oyuna geri döndüm ve NVIDIA ile başladığından emin oldum. Ama bu sefer bir şey indirmedi ve yine bu hatayı verdi. Neden Intel ekran kartına yaptığı gibi bu ekran kartınada DirectX ve diğer şeyleri indirmiyor? Format atıp GTA V'yi indirmek tek çare mi? Bu sorunu nasıl çözebilirim ve evet DirectX sürümüm güncel DxDiag'dan baktım DirectX 12 ayrıca DirectX'i tekrar indirdim ama ne yaparsam yapayım çalışmıyor Intel ekran kartına alıyorum ve açılıyor oynuyorum ama FPS çok düşük oluyor bunu düzeltmenin bir çaresi var mı? (oyunu Epic'den aldım)

Bahsedilen sorun:

Dosya Ekleri

• Sorun.png
    Sorun.png
    5,6 KB · Görüntüleme: 32
Hocam önceden denedik olmuyor. İnstalltion Complete diyor sona basıyoruz GTA 5'e girmeye çalışıyoruz olmuyor.

İndirip tekrar dener misiniz?

Tamam bulduk: Ekran kartının driver'ını güncelledik ve çalıştı konu kapanabilir

Hocam önceden denedik olmuyor. İnstalltion Complete diyor sona basıyoruz GTA 5'e girmeye çalışıyoruz olmuyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu dener misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı