GeForce 920M sürücüsünü kaldırıp yeniden kurmak

Makaleler
1
Daha fazla  
Oyunlarda çözünürlüğümü düşürüp oynayabileceğim çoğu oyunu aşağıdaki şekilde değişmediği için oynayamıyorum ve bunun ekran kartı sürücüsü kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bana detaylı bir rehber lazım, mevcut sürücüyü kaldırma, yenisini yükleme ve mümkünse yeni sürücünün indirme linkini de verin. SS'ler ve donanım kimliği aşağıda:

Gerekli bilgileri verdiğimi düşünüyorum, vermem gereken bilgiler varsa söyleyin yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu rehber ile DDU kullanarak sürücünüzü silin.
Ardından verdiğim linkten sistem bilgilerinizi girerek sürücünüzü indirin.

Peki ben sürücüyü kaldırdığımda ekran vs. gitmez değil mi?

Peki ben sürücüyü kaldırdığımda ekran vs. gitmez değil mi?
    • Dikkat: İşlem esnasında ekran kapanabilir, açık olan Origin gibi yazılımlar çökebilir. Bu normaldir.
    • Eğer bilgisayarınıza yeni bir ekran kartı takacaksanız Temizledikten sonra kapat seçeneğini kullanın.
      • PC kapanınca eski kartı sökün ve yeni kartı takıp sürücüsü normal bir biçimde kurun.
  • Bilgisayarınız yeniden başladığında sürücüyü normal bir şekilde kurabilirsiniz artık. Tebrikler!
Kendi kendine yeniden başlayacak, ondan sonra sorunsuzca kurabilirsiniz.

Yani silince siyah ekran olmayacak normal ekranım gelecek ben de kuracağım. Teşekkür ederim!

Yani silince siyah ekran olmayacak normal ekranım gelecek ben de kuracağım. Teşekkür ederim!
Sadece kurulum aşamasında siyah ekran gelebilir, ben kurarken öyle şeyler yaşamadım. Sildikten sonra direkt kendisini yeniden başlattı, açıldıktan sonra da sürücümü -930M- kurmuştum.

Son düzenleme:
Sadece kurulum aşamasında siyah ekran gelebilir, ben kurarken öyle şeyler yaşamadım. Sildikten sonra direkt kendisini yeniden başlattı, açıldıktan sonra da sürücümü -930M- kurmuştum.
Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA Bu mudur benim sürücüm? @Ali Pınar

Ekran kartımın sürücüsünü yeni güncelledim, fakat hâlâ ekran çözünürlüğü değiştirme ekranında o yer gri ve tıklanmıyor. Ne yapmalıyım? Oyunlar için çok önemli etken düşük çözünürlükte oynamak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…