GeForce 920MX Laptop Yükseltilmeli mi?

weairth

Hectopat
Daha fazla  
PC'min özellikleri (laptop):

NVIDIA GeForce 920MX.
4 GB RAM (Update ile 8 GB yükselteceğim)
i5 Core 7.nesil.
1TB HDD (Update ile 250GB SSD yapacağım)

Sizce update yapayim mi? Ekran kartım çok iyi, güzel idare ediyor bayağı ama HDD ve 4 GB RAM beni çok zorluyor. Update etmek istiyorum, sizce yapayim mi? PC gayet iyi olur diye düşünüyorum. Yoksa satayim mi?

Eğer sisteminizin gücü size yetmekteyse zaten yenisini almanıza gerek yok. SSD olarak 500 GB'lara bakmanız daha iyi olur. Uygulamalar, oyunlar vs yüksek depolama alanı almakta eğer imkanınız var ise 500 GB bir SSD düşünebilirsiniz. Termal macun ve altına bir fan temiz bir kullanım sağlayabilir.

İmkanın varsa ramlerini 8x2 yapıp 16 GB yapmanı öneririm 8 GB gerçekten günümüz de yetersiz gelebiliyor. İmkanın yoksa 4x2 yapıp 8 GB yapman daha iyi olur senin için. SSD artık bir lüks değil her bilgisayarda mutlaka olmalı özellikle Windows 10 kullanılıyorsa gerçekten ciddi bir hız farkı var. WD Green,James Donkey, Sandisk Ultra (3D değil sadece Ultra) serisinden uzak dur SSD seçiminde. RAM ve SSD seçimi için farklı konular açarsan sana yardımcı olabilirim.

Ya csgo lol oynayacağım zaten çoğunlukla ders için kullaniyorum yani yapsam güzel bi laptop olurmu
Yani csgo fln oynayacağım çoğunlukla ders icin kullaniyorum yani baya idare eder deyilmi

Ya csgo lol oynayacağım zaten çoğunlukla ders için kullaniyorum yani yapsam güzel bi laptop olurmu

Yani csgo fln oynayacağım çoğunlukla ders icin kullaniyorum yani baya idare eder deyilmi
RAM'İ 8 GB yapacaksanız yeterli olur CS-GO gibi oyunlar için ama mutlaka SSD kullanmanızı tavsiye ederim. RAM ve SSD tavsiyesi için ayrı bir konu açmanız lazım.

Ya CS:GO LoL oynayacağım zaten çoğunlukla ders için kullaniyorum yani yapsam güzel bir laptop olur mu?

Yani CS:GO falan oynayacağım çoğunlukla ders için kullaniyorum yani bayağı idare eder değil mi?

Her türlü götürür RAM + SSD al kullanmaya devam et.

Ya CS:GO LoL oynayacağım zaten çoğunlukla ders için kullaniyorum yani yapsam güzel bir laptop olur mu?

Yani CS:GO falan oynayacağım çoğunlukla ders için kullaniyorum yani bayağı idare eder değil mi?

Ayni özellikleri var laptopumun RAM'i 8 GB yapıp 1TB HDD ile 128 GB SSD aldım tabii caizse EBA canavarı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…