O Ozan.ly Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar GeForce 9400 GT overclock nasıl yaparım? Bazı videolara baktım daha yüzlü daha iyi ekran kartları ile yapıyorlar aynısını ben yapınca benchmark testinde 7 8 FPS'den yüksek alamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2021
Arkadaşlar GeForce 9400 GT overclock nasıl yaparım? Bazı videolara baktım daha yüzlü daha iyi ekran kartları ile yapıyorlar aynısını ben yapınca benchmark testinde 7 8 FPS'den yüksek alamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 30 Ocak 2021 #2 O karta yapılan overclock'in bir artısı olmaz. Aman kartı çok zorlamayın.
Berat TASTAN Femtopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, programcı 30 Ocak 2021 #3 Sen yapabilir misin bilmiyorum fakat bence yetkili birilerine yaptırsan veya bunu bilen birine yaptırsan daha iyi olur.
Sen yapabilir misin bilmiyorum fakat bence yetkili birilerine yaptırsan veya bunu bilen birine yaptırsan daha iyi olur.
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 30 Ocak 2021 #4 Berat TASTAN dedi: Sen yapabilir misin bilmiyorum fakat bence yetkili birilerine yaptırsan veya bunu bilen birine yaptırsan daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bu tarz şeyleri kendin yapman daha doğrudur.
Berat TASTAN dedi: Sen yapabilir misin bilmiyorum fakat bence yetkili birilerine yaptırsan veya bunu bilen birine yaptırsan daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bu tarz şeyleri kendin yapman daha doğrudur.
O Ozan.ly Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #5 Berat TASTAN dedi: Sen yapabilir misin bilmiyorum fakat bence yetkili birilerine yaptırsan veya bunu bilen birine yaptırsan daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Daha önce yaptım işlemcilere de çok overclock yaptım ama bunda yapsam mı yapmasam mi kararsız kaldım o yüzden bilemiyorum yani.
Berat TASTAN dedi: Sen yapabilir misin bilmiyorum fakat bence yetkili birilerine yaptırsan veya bunu bilen birine yaptırsan daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Daha önce yaptım işlemcilere de çok overclock yaptım ama bunda yapsam mı yapmasam mi kararsız kaldım o yüzden bilemiyorum yani.