Geforce 9400GT vs HIS HD 2600 Pro

mstf26131

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Bugün elime bir ekran kartı geçti. HIS HD 2600 PRO 512MB versiyonu. Mevcut ekran kartım olan GeForce 9400GT ile bu kartı internette karşılaştıracak bir site bulamadım ama kartların özelliklerini buldum, onlardan da ben pek anlamam. Hangi kart oyun için daha iyidir yardımlarınızı bekliyorum. İşlemcim Intel Pentium Dual CPU E2200 2.20GHz. RAM olarak 2GB Kingston 800MHz RAM ile 1GB markasını bilmediğim 667MHz bir RAM var. Bu 667MHz RAM'i de bugün taktım. Anakartım 667MHz destekliyor ama Kingston üzerinde aldığımdan beri mevcuttu.

HIS marka olan kartın özellikleri: HIS HD 2600PRO Fan Dual DL-DVI & TV (HDCP) 512MB (128bit) DDR2 AGP < Legacy Products < Desktop Graphics < Products | HIS Graphic Cards
NVIDIA marka olan kartın özellikleri: GeForce 9400 GT | Specifications | GeForce

Son düzenleyen: Moderatör:
Slotlarda bir fark yok ikisini de takabiliyorum anakarta ama HİS2600'de VGA girişi yok. İki tane DVI girişi var benim monitörümün kablosuda VGA, dönüştürücü olmadığı için açıp performansına bakamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…