Geforce 940M Valorant maçına geç giriyor

İşletim sistemi
Windows 10

ardadxc

Zeptopat
Katılım
27 Haziran 2024
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
8
Ekran kartı
Geforce 940M
SSD alamiyorum. Bir cozum var mı? Oyun icinde sabit 60 FPS. Donma kasma yok ama her moda gec giriyor. Hele olum kalim macina o kadar gec giriyor ki ben girince neredeyse mac bitmiş oluyor.
 
Elinizdeki mevcut sistemde valorant oynayabilmek için yapılabilecek tek şey Windows'un basitleştirilmiş performans versiyonları yüklemektir.
120 GB Bir ssd alıp windowsu ve valorant'ı buna kurup diğer işlemleri D sürücüsü olan hard diskiniz üzerinden devam edebilirsiniz.
Ekstra olarak Ram boyutunuzu belirtmemişsiniz. Çok yüksek olmadığını düşünüyorum. Tek ram kullanıyorsanız Ram'leri 2lemek büyük bir hız yaratacaktır.
Termal macun bakımı gelmiş olabilir. İşlemci sıcaklığının yüksek olması performansı etkiler. Termal macun bakımını yaptırın.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı