GeForce 9500GT ve GA-G31M-S2L

Ahmet Epli

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar bir konu danışacağım sizlere. Benim 2 yıllık bir Asus NVIDIA® GeForce 9500GT var. Onu arkadaşıma vereceğim ama bilgisayarına uyar mı uymaz mı bilmiyorum. Arkadaşımın bilgisayarının özellikleri:
GIGABYTE - Motherboard, Graphics Card, Notebook, Slate, Mini PC, Server, PC Peripherals and more / GA-G31M-S2L(Anakart,Yonga Seti G31,Soket 775) /
ARK | Intel® Celeron® D Processor 347 (512K Cache, 3.06 GHz, 533 MHz FSB)
250Watt Güç kaynağı
2 GB DDR2 Ram

Acaba bu özelliklerdeki bir bilgasayara ASUS NVIDIA GeForce 9500GT taksam bir sorun olur mu ?
Şimdiden teşekkürler.

Şuan portta eski bir kart var ve çalışıyor. Veriyorum ben o zaman kartı. Bir sorun çıkmaz ? Çocuğa iyilik yapayım derken kasasını yakmayalım.

Bazı anakartlarda, çok eski PCI-e anakartlarda, PCI-e söketinin sağladığı standart Watt seviyesi biraz daha azdı. Bu yüzden o anakartlarda her ne kadar PCI-e x16 desteği olsa da, güç yetmediği için güncel ekran kartları çalışmazdı.

Arkadaşının işlemcisi ve anakartı biraz eski. Ama genede G31 yonga seti nispeten güncel ve 9500 GT'yi rahatlıkla kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…