GeForce 9600 GT için uyumlu NVIDIA GeForce Experience sürümü nedir?

enes 2918

Picopat
Daha fazla  
Oyun içinde ekran kaydı almak FPS değerlerime vs bakmak için NVIDIA GeForce Experience kurmak istedim ama böyle bir hata aldım, listeye baktım benim ekran kartımın mobil versiyonu var, ekran kartım GeForce 9600GT 1 GB. Bu ekran kartıyla uyumlu olan ve ekran kaydı alabileceğim FPS değerime bakabileceğim bir NVIDIA GeForce Experience sürümü var mı? Ve nereden indirebilirim?

1663081126462.png

Eski ekran kartları artık GeForce Experience tarafından desteklenmiyor ve açılmıyor. Mesela bende de GT 430 var ve GeForce Experience yükleyemiyorum, açamıyorum. Oyun içerisinde değerleri görmek istiyorsan MSI Afterburner kullanabilirsin.

Eski ekran kartları artık GeForce Experience tarafından desteklenmiyor ve açılmıyor. Mesela bende de GT 430 var ve GeForce Experience yükleyemiyorum, açamıyorum. Oyun içerisinde değerleri görmek istiyorsan MSI Afterburner kullanabilirsin.

Ekran kaydı almak için ne önerirsin OBS ile kayıt almaya çalıştığımda oyun donmuyor ama ekran kaydı çok donuyor ve görüntü kalitesi çok kötü oluyor.

Ekran kaydı almak için ne önerirsin? OBS ile kayıt almaya çalıştığımda oyun donmuyor ama ekran kaydı çok donuyor ve görüntü kalitesi çok kötü oluyor.

Hiçbir fikrim yok, Windows'un kendi ekran kaydı alma programı vardı sanırım.

FPS düşürdüğü için Game Bar'ı silmiştim mecbur geri yükleyeceğim.

Buradan yükleyebilirsin.

Buradan yükleyebilirsin.

Tamamdır çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı