GeForce 9600 GT sistem toplama

Muhammed1252

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben sistem toplamak istiyorum ama kafamda soru işaretleri var. Toplayacagım bilgisayarda sadece ekran kartım eski olucak oda eski bilgisayarimdan kalan parça..

Özellikler :

İ7 6700k
Msi B150 Gaming M3
Sandisk SSD 120 GB
Kingston HyperX Furry 8 GB 2133MHz
Nvidia GeForce 9600 GT

Sistemde bir sıkıntı çıkar mı yardımcı olursanız sevinirim. Bir de elimde aynısından bir tane daha var ama SLI destegı var mı kartın bilmiyorum ? Simdiden tesekkur ederim.

o kadar yeni ve performanslı bir sisteme 10 sene öncesinin ekran kartı olmamış. Mahalle bilgisayarcısın dan alıyorsunuz tahminimce. Eğer öyleyse Vatana gidin istediğiniz parçaları seçin. Onlar toplayıp teslim ediyorlar size. Ayrıca OC destekli işlemci var fakat anakart OC desteklemiyor. Biraz saçma olmuş sanki.

Ekran kartı haricinde bilgisayar iyi. Bir de bu bilgisayara HDD alırsanız iyi olacaktır. Çünkü sadece SSD'nin depolama alanı size yetmez. 1 TB HDD ile bu SSD, depolama bakımından işinizi görür.

Ekran kartına bakacak olursak, ekran kartı baya eski. Ekran kartı ucuz olsun istiyorsanız RX 460 ya da GTX 1050 işinizi görür. Eğer biraz daha performanslı olsun istiyorsanız, Technopat'ın ekran kartı inceleme videolarına bakabilirsiniz.

Artık kararımı değiştirdim.Birde arkadaşlar c# dilinde programlama yapıyorum o yüzden ekran kartını pek önemsemiyorum.

İ5 7600
Msi h170 gaming m3 almak itiyorum.Diğer bileşenler aynı.Bundada uyuşmazlık felan olurmu?Motherboarlardan anlamam yardımcı olursanız sevinirim

Ne kadar ekran kartını önemsemeseniz de, bence siz yine de sizi idare edebilecek bir ekran kartı alın. Sadece ekran kartına maksimum bir sınır verin, size bir ekran kartı önerelim. Çünkü 9600 GT çok eski bir kart ve eninde sonunda ekran kartına ihtiyaç duyacaksınız.

Ayrıca, ekran kartını saymazsak sistem yine iyi. Ama siz 500 GB ya da 1 TB HDD de alın. Size sadece SSD yetmeyebilir. 500 GB ya da 1 TB HDD ve 120 GB SSD size yetecektir.

9600 ü takmıcam onboard dan idare etmeyi düşünüyorum ilerde web tasarım felan yaparsam o zaman düşünürüm yardımınız için teşekkür ederim.Birde merakımdan soruyorum hız aşırtmalı motherboardlar ve k serisi işlemciler sağlam olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…