Geforce 9800 GT Metin2 oyununda ekran kararması sorunu

Pvp Değil Gameforce'a ait olan pack'lerde sorun olsa şayet bunu bütün oyuncular yaşardı sağol yinede orjinal metin2 Tr yani.

Nod 32 kullanıyorum gereken ayarları güncelledim kapattım yinede olmadı ama bios dediler aklım karıştı.

- - - Güncellendi - - -

En güncel olan ekran kartını kurdum zaten. Yukarıda sürümü mevcut daha üstü varsa verirsen sevinirim sağol arkadaşım.

- - - Güncellendi - - -

Mert bios dedin ya kafama takıldı bios güncel çipsetti ayrıca güncellemek gerekir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tuva diye bir server olduğunu hatırlamıyorum eğer yeni açılmadı ise. O zaman yeni gelen packte sorun var. Emin olmak için Metin2'yi C: yerine D: E: gibi başka bir yere kurun. Ama C:'deki de dursun. Kata çıktığınızda o mapin packi ile ilgili olan sorunlar var. Yok değil. Daha önceden fixlenmişti ama gene baş göstermiş o zaman.

Sağol tşk ederim. İlk açılan 3 sever sen hatırlayamamışsın. Uzun zaman olmuş bırakalı kardeşlik bende aslında oynamıyorum da kardeşim oynuyor. Bir tek o var vakit geçirdiği. Bir yandan çalışıyor gece geliyor eve, bir oyunu var. Onun için uğraşıyorum bu kadar ama elimde değil sinir oldum, sorunu çözemeyince. Bir bilende yok sanırım nasıl çözüleceğini.

Bilgisayarcıya götürdüm bulamadılar hatanın ne olduğunu farklı ekran kartları denedim olmadı, bios güncelledim olmadı, biosdan iyi anlayan bir arkadaş yok mu içimizde bir yardımcı olsun bana arkadaşlar. Biostan anlayan biri varsa bir yönlendirir misiniz ?

- - - Güncellendi - - -

Bios Hakkında yardımcı olabilecek arkadaş var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğim gibi oyunla alakalı. Artık ben Metin2'yi bıraktım. Ne zaman oyunu 2007 Server Files'a çevirirler o zaman geri gelirim. Yoksa beni bir daha *** bulurlar

Arkadaşlar bir yardımcı olabilecek misiniz? Sorunun neden kaynakladığına dair. Bios güncellemesi ile düzelir dediler. Ben sitesinden indirdim en son güncel olanı. Ama sorun düzelmedi. Yok mu bu konuya el atacak tecrübeli bir abimiz?

Karizma indirdin de BIOS Update yaptın mı ? İndirmekle olmuyor biliyorsundur umarım.

Syper öncelikle yardımcı olduğun için teşekkür ederim. Yaptıklarımı kısaca anlatayım.

Önce asusun sitesine girdim. Anakart modelim olam asusM5A78L-Le yazdım. Sonra açılan sayfadan driver seçeneğine girdim. Oradan bios yazan yerden en üst kısımda güncel tarihli olan 858 kbt'lık dosyayı pc indirdim.

Sonra flaş belleğimi biçimlendirdim. Fat 32 ile snr indirdiğim rom uzantılı dosyayı flaş belleğin içine attım. Sonra pc yeniden başlattım. Pc açılırken bios'a girdim. Oradan flaşbelleği seçtim. Rom uzantısını buldum ve tıkladım. Sonra güncellemeye başladı. Alt kısımda sarı küçük kareler içinde ilerleyen yükleme çizgisi dolunca pc yeniden başladı. Bu kadar. başka nasıl yapılıyor? Onu bilmiyorum. Sonra bios'un üzerinde eskiden 503 yazıyordu şimdi 1802 yazıyor.

Aidat64 programına girdiğimde bios güncel ama görüntü biosu 2009. Onu bilemedim. Birde Asusun sitesinden indirdiğim tek dosya olan 858 kb dosya bütün bios u güncelliyor mu? Yani cipset ram vb. Yoksa onlarıda tek tek almak mı gerekliydi? Onu bilmiyorum ben sadece 858 kb olanı aldım ve anlattığımı yaptım. Ana kartımın sitesinden bir bakarda yardımcı olursanız, çok memnun olurum.

O BIOS'u komple günceller. Çipsetiydi falan.. Görüntü BIOS'u 9800GT'nin Bios sürümü. Birde Metin2'yi tekrar kurarmısınız eğer internetiniz sınırsız ise.

Yeni ekran kartını aldım taktım hd7850 2gb 256 bit. Format attım sorun aynı. Arkadaşlar çözüm yok mu ?

Öncelikle hayırlı olsun. Dediğim gibi map'ten kaynaklanıyor. Bence sorunu Gameforge'a iletir iseniz onlar gerekli patch update'lerini yapacaklardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…