Furkan._ Centipat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 10 2 Mayıs 2020 #1 Merhaba arkadaşlar benim sistemim şu şekilde. GeForce 9800GT. 16 GB RAM. Intel Core i5 4460. 64 Bit Windows 10 var. Bu bilgisayarda PUBG Lite oynayabilir miyi mi oynarsam kaç FPS alırım? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar benim sistemim şu şekilde. GeForce 9800GT. 16 GB RAM. Intel Core i5 4460. 64 Bit Windows 10 var. Bu bilgisayarda PUBG Lite oynayabilir miyi mi oynarsam kaç FPS alırım? Şimdiden teşekkürler.
KS KS Furkan._ Centipat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 10 2 Mayıs 2020 #21 OnurTAŞ dedi: Arama yerine dxdiag" yazın. Sonra Sistem sekmesinde en altta DirektX sürümünün kaç olduğunu söyler misin? Windows güncellemeleri ile sisteminize uygun DirectX sürümünü edinebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... directX 12 yazıyor OnurTAŞ dedi: Arama yerine dxdiag" yazın. Sonra Sistem sekmesinde en altta DirektX sürümünün kaç olduğunu söyler misin? Windows güncellemeleri ile sisteminize uygun DirectX sürümünü edinebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... directx 12 gözüküyor Son düzenleme: 2 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
OnurTAŞ dedi: Arama yerine dxdiag" yazın. Sonra Sistem sekmesinde en altta DirektX sürümünün kaç olduğunu söyler misin? Windows güncellemeleri ile sisteminize uygun DirectX sürümünü edinebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... directX 12 yazıyor OnurTAŞ dedi: Arama yerine dxdiag" yazın. Sonra Sistem sekmesinde en altta DirektX sürümünün kaç olduğunu söyler misin? Windows güncellemeleri ile sisteminize uygun DirectX sürümünü edinebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... directx 12 gözüküyor
Mikrofon Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2020 #22 Nvidia driverlerini silermisin hocam. Artı 0 Eksi
KS KS Furkan._ Centipat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 10 2 Mayıs 2020 #23 Mikrofon dedi: Nvidia driverlerini silermisin hocam. Genişletmek için tıkla... hocam ddu indiriyorum fakat ddu açılmıor Artı 0 Eksi
Mikrofon dedi: Nvidia driverlerini silermisin hocam. Genişletmek için tıkla... hocam ddu indiriyorum fakat ddu açılmıor