GeForce 9800GT sistem GTA 5 kaldırır mı?

1haktaan

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartı: NVIDIA GeForce 9800 GT 1GB.
İşlemci: AMD A6 6400k.
8 GB RAM.

Bilgisayar özellikleri bunlar GTA 5 oynamak istiyor. M kaldırır mı? Tahmınen kaç FPS alırım?

Eğer crack olarak eski sürümlerinden birini bulursanız 40-50 FPS oynarsınız. Şuan gider satın alır ve oynarsanız hayal kırıklığı yaşatır. Yıllar içinde hem çok fazla detay hem de grafik eklendi oyuna.

800x600 çözünürlükte çamur görüntü ile oynanır 30FPS civarı nereden bildiğimi sormayın benim eskiden 9500GT kartım vardı oradan biliyorum çok oynadım 800x600'de bile kasıyordu. Minnacık bir pencerede oynayabilirsiniz keyif alabilecekseniz oynatır.

Ama tabii benim4GB RAM'im vardı işlemcim Dual Core gibi bir şeydi yani daha iyi bir performans alırsınız ama mutlu eder mi tartışılır

Hocam ben Laptop'ta hep 800x600'de oynuyorum. Hiçte küçük falan değil. Ekran kartım 3050TI. Oyun full ayarlarda. Grafik modu yüklü süper oynatıyor tam ekranda. Ben 800x600'de oynamayı tercih ediyorum.

Hocam ben laptopta hep 800x600'de oynuyorum. Hiç de küçük falan değil. Ekran kartım 3050 Ti. Oyun full ayarlarda. Grafik modu yüklü süper oynatıyor tam ekranda. Ben 800x600'de oynamayı tercih ediyorum.

Ben masaüstünde deneyimledim laptop kısmını bilmiyorum.

yani para verirsem boşa gider diyosnuz saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…