Redax Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 178 Çözümler 1 26 Mayıs 2024 #1 Güncellemeyi bugün yaptım olmadı olarak gözüktü. Bir daha bastım ve 2. kez kurdu. Sonrasında PC resetledim ve düzeldi. Herhangi bir sıkıntı yaşatır mı? Dosya Ekleri 1716671414721.png 652,3 KB · Görüntüleme: 34 Son düzenleme: 26 Mayıs 2024
Güncellemeyi bugün yaptım olmadı olarak gözüktü. Bir daha bastım ve 2. kez kurdu. Sonrasında PC resetledim ve düzeldi. Herhangi bir sıkıntı yaşatır mı?
Çözüm Blacksidemre 26 Mayıs 2024 Sıkıntı oluşturmaz. Burada sürücüyü ikinci kez kurmuyor, siliyor ve yeniden yüklüyor.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 10.006 Makaleler 8 Çözümler 265 Yer İstanbul 26 Mayıs 2024 #2 Sıkıntı oluşturmaz. Burada sürücüyü ikinci kez kurmuyor, siliyor ve yeniden yüklüyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Kazım.4169 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2019 Mesajlar 1.619 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 26 Mayıs 2024 #3 Redax dedi: Güncellemeyi bugün yaptım ve 2 kez kurdu. Sonrasında PC resetledim ve düzeldi. Herhangi bir sıkıntı yaşatır mı? Eki Görüntüle 2204802 Genişletmek için tıkla... Bende de oldu bir bug olabilir yeniden başlattım düzeldi herhangi bir sorun olacağını sanmam. Artı 0 Eksi
Redax dedi: Güncellemeyi bugün yaptım ve 2 kez kurdu. Sonrasında PC resetledim ve düzeldi. Herhangi bir sıkıntı yaşatır mı? Eki Görüntüle 2204802 Genişletmek için tıkla... Bende de oldu bir bug olabilir yeniden başlattım düzeldi herhangi bir sorun olacağını sanmam.
KS KS Redax Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 178 Çözümler 1 26 Mayıs 2024 #4 Blacksidemre dedi: Sıkıntı oluşturmaz. Burada sürücüyü ikinci kez kurmuyor, siliyor ve yeniden yüklüyor. Genişletmek için tıkla... Bazıları DDU ile kaldırılmalı çakışabilir falan yazmış bir problem olmaz yani? Artı 0 Eksi
Blacksidemre dedi: Sıkıntı oluşturmaz. Burada sürücüyü ikinci kez kurmuyor, siliyor ve yeniden yüklüyor. Genişletmek için tıkla... Bazıları DDU ile kaldırılmalı çakışabilir falan yazmış bir problem olmaz yani?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 10.006 Makaleler 8 Çözümler 265 Yer İstanbul 26 Mayıs 2024 #5 Redax dedi: Bazıları DDU ile kaldırılmalı çakışabilir falan yazmış bir problem olmaz yani? Genişletmek için tıkla... Oyun, render vb. bir şey ile sürücünün çalışıp çalışmadığını teyit ettiniz mi? Artı 0 Eksi
Redax dedi: Bazıları DDU ile kaldırılmalı çakışabilir falan yazmış bir problem olmaz yani? Genişletmek için tıkla... Oyun, render vb. bir şey ile sürücünün çalışıp çalışmadığını teyit ettiniz mi?
KS KS Redax Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 178 Çözümler 1 26 Mayıs 2024 #6 Blacksidemre dedi: Oyun, render vb. bir şey ile sürücünün çalışıp çalışmadığını teyit ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Şu anlık hayır. Test edip bir olumsuzluk görürsem DDU ile kaldırmayı denerim. Artı 0 Eksi
Blacksidemre dedi: Oyun, render vb. bir şey ile sürücünün çalışıp çalışmadığını teyit ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Şu anlık hayır. Test edip bir olumsuzluk görürsem DDU ile kaldırmayı denerim.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 10.006 Makaleler 8 Çözümler 265 Yer İstanbul 26 Mayıs 2024 #7 Redax dedi: Şu anlık hayır. Test edip bir olumsuzluk görürsem DDU ile kaldırmayı denerim. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi yapıp sağlamasını yaparsanız bir sıkıntı olmaz. Artı 0 Eksi
Redax dedi: Şu anlık hayır. Test edip bir olumsuzluk görürsem DDU ile kaldırmayı denerim. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi yapıp sağlamasını yaparsanız bir sıkıntı olmaz.
KS KS Redax Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 178 Çözümler 1 26 Mayıs 2024 #8 Blacksidemre dedi: Dediğiniz gibi yapıp sağlamasını yaparsanız bir sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Bir de şeyi merak ettim. Yeni bir güncelleme geldiğinde kart eski güncellemenin üstüne mi kuruyor yoksa eski güncellemeyi silip sıfırdan mı yapıyor? Artı 0 Eksi
Blacksidemre dedi: Dediğiniz gibi yapıp sağlamasını yaparsanız bir sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Bir de şeyi merak ettim. Yeni bir güncelleme geldiğinde kart eski güncellemenin üstüne mi kuruyor yoksa eski güncellemeyi silip sıfırdan mı yapıyor?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 10.006 Makaleler 8 Çözümler 265 Yer İstanbul 26 Mayıs 2024 #9 Redax dedi: Bir de şeyi merak ettim. Yeni bir güncelleme geldiğinde kart eski güncellemenin üstüne mi kuruyor yoksa eski güncellemeyi silip sıfırdan mı yapıyor? Genişletmek için tıkla... Güncel sürücüyü kurarken program eski sürücüyü silip üstüne yeni sürücüyü kuruyor. Artı 0 Eksi
Redax dedi: Bir de şeyi merak ettim. Yeni bir güncelleme geldiğinde kart eski güncellemenin üstüne mi kuruyor yoksa eski güncellemeyi silip sıfırdan mı yapıyor? Genişletmek için tıkla... Güncel sürücüyü kurarken program eski sürücüyü silip üstüne yeni sürücüyü kuruyor.
KS KS Redax Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 178 Çözümler 1 26 Mayıs 2024 #10 Blacksidemre dedi: Güncel sürücüyü kurarken program eski sürücüyü silip üstüne yeni sürücüyü kuruyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
Blacksidemre dedi: Güncel sürücüyü kurarken program eski sürücüyü silip üstüne yeni sürücüyü kuruyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Çok teşekkürler.