GeForce Expereince'da oyun optimize edilmiyor

DenizUmut0732

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar GTX 960 4 GB model bir ekran kartım var. Bugün internet üzerinden yaptığım araştırmalar sonucunda GeForce expereince denemek istedim, her şey güzel, çok yararlı bir uygulama gibi duruyor fakat Resident Evil 2, ETS 2, The Forest gibi oyunlarda "oyun optimize edilemiyor' hatası alıyorum. Bunun bir çözümü var mı? Eğer varsa benimle paylaşmanızı rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Alta da fotoğraf koyacağım bakabilirsiniz.

bende aynı sorundan muzdaripim. Önceleri böyle bir sorun yoktu ama şu an hiçbir oyunum optimize edilemiyor. Sorununuzu çözerseniz, nasıl çözdüğünüzü yazar mısınız

Bende aynı sorundan muzdaribim. Önceleri böyle bir sorun yoktu ama şu an hiçbir oyunum optimize edilemiyor. Sorununuzu çözerseniz, nasıl çözdüğünüzü yazar mısınız?

Hocam benim ekran kartım GTX 960 olduğu için bazı oyunlarda optimize edemiyorum, hepsini optimize etmemiz içinde 1000 seri ekran kartına sahip olmak gerekiyor. Sizin sorununuzu benim arkadaşımda da vardı uygulamayı silip yükledi olmadı, en son bilgisayara format attı sorun çözüldü deneyebilirsiniz

peki, teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…