W wallendorrr Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 447 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar bilgisayarım dün akşam sıfırladım ve böyle bir sorun alıyorum hiçbir şekilde düzelmedi. Üstüne üstlük Valorant'ta açılmıyor. Açılıyor gibi yapıp CMD açılıp kapanıyor geri açılmıyor hiçbir şekilde. Yardım edin ne oldu bilgisayarıma? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2022
Arkadaşlar bilgisayarım dün akşam sıfırladım ve böyle bir sorun alıyorum hiçbir şekilde düzelmedi. Üstüne üstlük Valorant'ta açılmıyor. Açılıyor gibi yapıp CMD açılıp kapanıyor geri açılmıyor hiçbir şekilde. Yardım edin ne oldu bilgisayarıma?
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.752 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #2 PC'yi tekrar başlatıp uygulamayı aç.
W wallendorrr Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 447 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #3 MisafirTerliği34 dedi: PC'yi tekrar başlatıp uygulamayı aç. Genişletmek için tıkla... Düzelmiyor aynı sorun.
MisafirTerliği34 dedi: PC'yi tekrar başlatıp uygulamayı aç. Genişletmek için tıkla... Düzelmiyor aynı sorun.