GeForce Experience 0x0003 hatası

Ucrold

Hectopat
1660 Ti ekran kartına sahibim ve laptop kullanıyorum. Bundan 30 dk önce Detroit oynamaktaydım. Ardından oyunun ortasında oyun çöktü ve ekran kartımda sorun çıktığını driverları güncellemem gerektiğini söyleyen bir hata verdi. Ben de driver güncellemek için GeForce Experience uygulamasını açtığımda görseldeki hatayı aldım.

Yeniden başlattınız mı?

Bildiğim ve okuduğum kadarıyla driverları manuel olarak indirmeniz lazım.
Buna dair bir video;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İkinci olarak bir kaç forumu okudum, üstte söylediğimi yapınca çözülüyormuş.

Ayriyetten bir forumda çözümü aşağıdaki gibi olacağını söylemiş.

Download Drivers | NVIDIA adresine girip ekran kartınıza uygun driver sürümünü seçin, "Windows Driver Type" kısmını "Standart" olarak indirip kurmaya çalıştığımda hata veriyordu. Ben de "DCH" seçeneğini seçtim, ve kurarken "Özel Kurulum" seçip "Temiz Kurulum" seçeneğini işaretledim.

• Kurulum işlemi bittiğinde ise "NVIDIA GeForce Experience" uygulamasını çalıştırıp, kullanıcı adımı ve şifremi girdim. Ve sorun çözülmüş oldu.

Bunları deneyin hocam.(Çözüldü: Geforce Experience 0x0003 hatası veriyor)

Ayriyetten bu yaptıklarınız düzelmezse, DDU ile bütün sürücülerinizi temizleyin. Belki bir sürücüyü silmeden başka bir sürücüyü yüklemeyi denediyseniz hata almış olabilirsiniz.

@Ucrold

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…