GeForce Experience 5 Aralık 2024 güncellemesi sonrası RDR2 açılmıyor

Hocam Windows Update ediyorsanız genelde ihtiyaç olmuyor ekstra sürücüye. Laptopunuzun marka we modeline göre web sayfasına gidin. Orada sürücüleri indirebileceğiniz bir kısım olmalı. Ekran kartı harici diğer sürücülere oradan ulaşmanız iyi olur.

Format attım. Elimde Windows 10 USB'si bulunca acımadım C diskine format yapıştırdım direkt. Tüm driverları indirdim. Fakat artık oyun açılmıyor bile. Aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt adında birkaç driver yüklemem gerekiyor onu da Windows Update'den indiriyorum şu an. Her şeyden sonra yine oyun açılmazsa başka bir çözüm gelmiyor aklıma.

Hocam ben daha dün anakartımı değiştirmek zorunda kaldım. Artık son çare tüm testleri yapınca sorun anakartta görünüyordu. Sürekli beni attığı ve sistemi restart attığı oyunu kurup deneyeceğim. Umarım düzelmiştir. Yani bu sorunlar arıza kaynaklı da olabiliyor. Ben de ne yazılımlar ne BIOS ayarları denedim iflah edemedim sistemi.

Her şeyden sonra yine olmadı. Bu kez kökten format atacağım. Bende arıza çıkmış olma ihtimali çok düşük sistem yeni ve hasar görebilecek hiç bir durum yaşamadı şu zamana dek. Dediğim gibi d diskini de format aticam, yine olmazsa servise yollıycağım başka çözüm yok çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…