Çözüldü GeForce Experience açılırken siyah ekran oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Smoke_44

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
13th Gen Intel(R) Core(TM) i5-13500H 2.60 GHz
16 GB DDR5 ram
Nvidia Rtx 4060
1 Tb SSD
GeForce Experience uygulamasını çalıştırdığım zaman siyah ekran alıyorum. Üzerinde faremi gezdirdiğim zaman çeşitli etkileşimler alıyorum yazı yazma kısmında imlecin değişmesi gibi, ancak uygulama tamamen siyah ekran. Silip yüklemeyi denedim, eski sürüm yüklemeyi denedim, DDU üzerinden komple ekran kartı driverini silip tekrar yükledim ancak değişmedi. Aynı zamanda alt + r kombinasyonları da çalışmıyor. Bundan yaklaşık 1 ay önce uygulama da açılıyordu kısayoller de çalışıyordu ancak şu an açılmıyor.

Ekran görüntüsü 2024-08-09 024540.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aynı sorun bende de var. Benim bilgisayarım HP Victus. Birçok şey denedim ama çözemedim.

Benim PC de de aynı sorun var çözen yardımcı olursa sevinirim.

Hocam Omen Gaming Hub üzerinden Grafik Ayarları sekmesine girin ve discrete moda geçin. NVIDIA App indirmek sadece açmayı düzeltir oyunlara girerken yine hata ile karşılaşabilirisiniz. HP Victus'un Hybird modunda sıkıntı var
GeForce Experience uygulamasını çalıştırdığım zaman siyah ekran alıyorum. Üzerinde faremi gezdirdiğim zaman çeşitli etkileşimler alıyorum yazı yazma kısmında imlecin değişmesi gibi, ancak uygulama tamamen siyah ekran. Silip yüklemeyi denedim, eski sürüm yüklemeyi denedim, DDU üzerinden komple ekran kartı driverini silip tekrar yükledim ancak değişmedi. Aynı zamanda alt + r kombinasyonları da çalışmıyor. Bundan yaklaşık 1 ay önce uygulama da açılıyordu kısayoller de çalışıyordu ancak şu an açılmıyor.

Eki Görüntüle 2278739
Hocam bilgisayarın Hp Victus mu?

Son düzenleme:
GeForce Experience'in yerini alacak modern kontrol merkezi uygulaması. Halen geliştirilmekte.

GFE'nin bu sorunsalı uzun süreden beri gördüğüm, karşılaştığım bir durum. Tetikleyen etmenler çok olsa da asıl nedeni uygulamadan kaynaklı. O yüzden benim de kullandığım Nvidia App en ideali. Daha fazla özelleştirme dahi yapabilmektesin.

Aynı sorun bende de var. Benim bilgisayarım HP Victus. Birçok şey denedim ama çözemedim.

Benim PC de de aynı sorun var çözen yardımcı olursa sevinirim.

Hocam Omen Gaming Hub üzerinden Grafik Ayarları sekmesine girin ve discrete moda geçin. NVIDIA App indirmek sadece açmayı düzeltir oyunlara girerken yine hata ile karşılaşabilirisiniz. HP Victus'un Hybird modunda sıkıntı var

Çözüm
GeForce Experience'in yerini alacak modern kontrol merkezi uygulaması. Halen geliştirilmekte.

GFE'nin bu sorunsalı uzun süreden beri gördüğüm, karşılaştığım bir durum. Tetikleyen etmenler çok olsa da asıl nedeni uygulamadan kaynaklı. O yüzden benim de kullandığım NVIDIA App en ideali. Daha fazla özelleştirme dahi yapabilmektesin.

Teşekkür ederim. Şu anda her şey yolunda görünüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı