Geforce Experience açılıyor ama ekran yok

Berf

Decapat
Daha fazla  
Geforce Experience açılıyor ama ekran yok(sadece çerçevesi gözüküyor).
Hiçbir şekilde ekran yok uyumluluk seçeneğini değiştirip denedim olmadı format attım bir sürü şey yaptım ama olmuyor yardım eder misiniz.
Bilgisayar bile değiştirdim ama hala aynı sorun var.(yanlış anlaşılma olmasın sırf bu yüzden değiştirmedim XD)
1681512541332.png

Laptopsa ve MUX yoksa dahili GPU ile ekran ayarı yapabilirsiniz. Sistem bileşenleri nedir?

Laptopsa ve MUX yoksa dahili GPU ile ekran ayarı yapabilirsiniz. Sistem bileşenleri nedir?

Bilgisayarım bu mux switch özelliği var ancak daha o özelliği açmadan bu ekranla karşılaştım ben yazılımsal olduğu kanaatindeyim.

DDU ile GeForce Experience'da silinip temiz kuralabilir.

Ekran kartı sürücüsünü DDU ile silip güncel sürücüyü kurunuz.
DDU'yu kullanmayı öğrenmek için:

Güncel ekran kartı sürücünüz:

Sağ olun deneyip dönüş yapacağım.

Vakti zamanında bunu yaptım diğer bilgisayarıma anlamadığım şekilde yeni bir bilgisayar almama rağmen aynı sorun devam etmekte cidden daha olmazsa AMD fanboy olmaya başlayabilirim XD.

DDU'yu bu PC'dede denedim hala aynı bir seferlik geldi o ilk başta gelen oyun bulma seçeneğiyle ilgili kısımdaki butonlara basmama rağmen bir şey olmuyor.

Son düzenleme:
Aslında GeForce Experience'ı kullanmana bile gerek yok Shadow Play veya diğer özellikleri kullanmıyorsan. Arkada kaynak tüketiyor sadece.

Aslında GeForce Experience'ı kullanmana bile gerek yok Shadow Play veya diğer özellikleri kullanmıyorsan. Arkada kaynak tüketiyor sadece.

Dostum her defasında elle ayar yapmak istemiyorum ve sürekli olarak ekran kartı driver ı güncel mi diye kontrol etmekten bıktım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı