GeForce Experience açılmama sorunu

Michael Scofield

Hectopat
Daha fazla  
denemne.jpg
Arkadaşlar yeni bilgisayar satın aldım. GTX970 güncellemesini yaptım. Geforce Experience indirdim fakat kurduktan sonra bu şekilde kalıyor ve 3 saniye sonra falan kapanıyor. Açılmıyor bir türlü. Sistemde oyun yüklü değil. 5 kere falan silip tekrar kurdum durum aynı, ne yapmalıyım?

Arkadaşlar konu kapatılabilir çözüldü. Tekrar kurduğumda hızlı kurulum değil de özel kurulum yapıp temiz kurulumu seçtim ve düzeldi. Açıldı şuan. Umarım aynı sorunu yaşayanlara yardımcı olur.

Son düzenleme:
Bugün bende de aynı sorun vardı. Çözdüğün şekilde yapmayı deneyeceğim.

Komple ekran kartı sürücüsünü kaldırıp mı kurdun ? Ben tekrar indirip kurduğumda özel veya hızlı kurulum diye bir seçenek gelmiyor. Nasıl yaptığını biraz açar mısın ?

Son düzenleme:
Dostum bak şöyle yaptım, komple ekran kartı sürücüsünü kaldırdım kurarken hani bilirsin adım adım kurar orada bir adımda hızlı yükle ve özel diye seçenekler geliyor oradan özeli seçtim ve temiz kurulumu seçtim sonra experience'ı kurdum açıldı. Fakat şuan yine aynı şekilde kalıyor, anlaşılan sorun geçmemiş nasıl geçireceğiz bende bilmiyorum.

Son sürümü sorunlu. Düzelteceklerdir. 2.4 yükleniyor, ilk kurduğunuzda. Daha sonra kendini 2.5' e güncelliyor. Ondan açılmıyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı