BerkeG Hectopat Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 120 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Temmuz 2015 #1 Denetim Masası > Bölge ve Dil ayarlarından bölgeyi İngilizce (Amerikan) olarak değiştiriyoruz ve sorunumuz çözülüyor. Bu konuyu araştırıp çözümü bulan arkadaşımız "komador1998" nickli arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2015
Denetim Masası > Bölge ve Dil ayarlarından bölgeyi İngilizce (Amerikan) olarak değiştiriyoruz ve sorunumuz çözülüyor. Bu konuyu araştırıp çözümü bulan arkadaşımız "komador1998" nickli arkadaşımıza teşekkür ediyorum.
A arthurmorgan38 Yoctopat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #2 BerkeG dedi: Denetim Masası > bölge ve dil ayarlarından bölgeyi İngilizce (Amerikan) olarak değiştiriyoruz ve sorunumuz çözülüyor. Bu konuyu araştırıp çözümü bulan arkadaşımız "komador1998" nickli arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba dedeyiniz gibi İngilizce yaptim ama ayni sorun devam ediyor ne yapabilirim?
BerkeG dedi: Denetim Masası > bölge ve dil ayarlarından bölgeyi İngilizce (Amerikan) olarak değiştiriyoruz ve sorunumuz çözülüyor. Bu konuyu araştırıp çözümü bulan arkadaşımız "komador1998" nickli arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba dedeyiniz gibi İngilizce yaptim ama ayni sorun devam ediyor ne yapabilirim?