NucleusIron Hectopat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2018 #1 Açılıyordu sonra bir şey oldu. Bir hata oldu lütfen yeniden başlatın yazıyor ama açılmıyor.
S Silinen üye 164587 Ziyaretçi 27 Eylül 2018 #2 Bendede yapmıştı bir aralar DDU ile driver i komple silip tekrar kurdum düzeldi.
NucleusIron Hectopat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2018 #3 Silinen üye dedi: Bendede yapmıştı bir aralar DDU ile driver i komple silip tekrar kurdum düzeldi. Genişletmek için tıkla... DDU ?
Silinen üye dedi: Bendede yapmıştı bir aralar DDU ile driver i komple silip tekrar kurdum düzeldi. Genişletmek için tıkla... DDU ?
S Silinen üye 164587 Ziyaretçi 28 Eylül 2018 #4 NucleusIron dedi: DDU ? Genişletmek için tıkla... DisplayDriverUninstaller. Bu program ile ekran kartı driverini kaldırıp nvidianın sitesinden son sürümü indirip tekrar kurun. Düzelir.
NucleusIron dedi: DDU ? Genişletmek için tıkla... DisplayDriverUninstaller. Bu program ile ekran kartı driverini kaldırıp nvidianın sitesinden son sürümü indirip tekrar kurun. Düzelir.