GeForce Experience açılmıyor

English Teacher

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Silip tekrar kurdum birkaç kez. İlk kurduğumda açılıyor, ayarları yapıyorum. Daha sonra tıkladığımda açılmıyor.
Shadow Play falan çalışıyor, yani program arkada çalışıyor demek ki ancak açılmıyor.
Dili İngilizce yapmak işe yarıyormuş diye okudum ancak o da işe yaramadı. Komple ekran kartının sürücüsünü silip kurdum hala aynı şey oluyor.

Var mıdır bir çözümü? Her güncelleme geldiğinde silip tekrar yüklüyorum ki güncellemeyi yapayım.

Silip tekrar kurdum birkaç kez. İlk kurduğumda açılıyor, ayarları yapıyorum. Daha sonra tıkladığımda açılmıyor.
Shadow Play falan çalışıyor, yani program arkada çalışıyor demek ki ancak açılmıyor.
Dili İngilizce yapmak işe yarıyormuş diye okudum ancak o da işe yaramadı. Komple ekran kartının sürücüsünü silip kurdum hala aynı şey oluyor.

Var mıdır bir çözümü? Her güncelleme geldiğinde silip tekrar yüklüyorum ki güncellemeyi yapayım.
Eğer arkada çalışmaya devam ediyorsa Görev Yöneticisi'nde uygulamayı bulabilecek misiniz bir kontrol eder misiniz? Eğer bulursanız görevi sonlandır yapıp tekrar deneyebilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı