B bugra demir Hectopat Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2015 #1 Geforce Experience bastığımda hiç bir şey olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2015
E enesins Hectopat Katılım 22 Haziran 2015 Mesajlar 149 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2015 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burada detaylı bir şekilde anlatılıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burada detaylı bir şekilde anlatılıyor.
I i_am_minigun Ziyaretçi 19 Ağustos 2015 #3 Bölgeyi ve dili değiştir sorun ortadan kalkıyor dostum ama bir sonraki sürümü beklersen bu sorunu düzeltecekler.
Bölgeyi ve dili değiştir sorun ortadan kalkıyor dostum ama bir sonraki sürümü beklersen bu sorunu düzeltecekler.
E enesins Hectopat Katılım 22 Haziran 2015 Mesajlar 149 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2015 #4 Silinen üye dedi: Bölgeyi ve dili değiştir sorun ortadan kalkıyor dostum ama bir sonraki sürümü beklersen bu sorunu düzeltecekler. Genişletmek için tıkla... Videoda hepsi anlatılıyor. Neden yazma gereği duydun?
Silinen üye dedi: Bölgeyi ve dili değiştir sorun ortadan kalkıyor dostum ama bir sonraki sürümü beklersen bu sorunu düzeltecekler. Genişletmek için tıkla... Videoda hepsi anlatılıyor. Neden yazma gereği duydun?